in , ,

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ATHENS HALLOWEEN HUNT 22!!!

Τα Μαυρόσκυλα σαν χορηγός επικοινωνίας του Athens Halloween Hunt σας εξασφάλισαν μια δωρεάν συμμετοχή για σένα και την ομάδα σου στο πιο Σουρεάλ Τρομακτικό event!!!

Επίσης, όπως και στο προηγούμενο Athens Halloween Hunt, έτσι και φέτος θα μοιράσουμε συλλεκτικά προϊόντα Μαυροσκυλα, ο νικητής λοιπόν, θα παραλάβει πρώτος πριν από το Hunt τα αναμνηστικά για εκείνον κ για όλη την ομάδα του !!!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ….καλή επιτυχία!!!!

1.Κάνε κοινοποίηση το ποστ από τη σελίδα μας,tamavroskyla.gr

2.Κάνε σε σχολιο επισήμανση τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας (τουλάχιστον 4 άτομα)  κάτω από το ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο Facebook  tamavroskyla.gr 

Προσοχή!!! Λήξη διαγωνισμού και ανακοίνωση νικητών, ΚΥΡΙΑΚΗ 9/10!!!
Σε περίπτωση που ο νικητής του διαγωνισμού έχει ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο του, θα γίνει επιστροφή χρημάτων.

Πληροφορίες για το Event

📣Οι φήμες πως η Χρυσή Κολοκύθα, ένα αντικείμενο ανεκτίμητης αξίας και σήμα κατατεθέν της γιορτής του Halloween, βρίσκεται κάπου εδώ, φουντώνουν!

🎃Ο μόνος που ξέρει που βρίσκεται είναι ο Mr. PumpkinHead, ο οικοδεσπότης του Athens Halloween Hunt! Ως αντάλλαγμα για να μας οδηγήσει σε αυτή, θέλει ζαχαρωτά…πολλά ζαχαρωτά! Η ζάχαρη τον κρατά ζωντανό! Συγκεκριμένα οι πορτοκαλί καραμέλες!

😈Έχετε 180 λεπτά στην διάθεση σας για να καταφέρετε να συναντήσετε διάσημους villains από τα πιο γνωστά comics, ταινίες, σειρές και video-games, να αλληλεπιδράσετε μαζί τους, να λύσετε τους γρίφους τους και να φέρετε εις πέρας τις δοκιμασίες τους, προκειμένου να σας δώσουν τις Πορτοκαλί Καραμέλες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην πολυπόθητη Χρυσή Κολοκύθα! Μόνο αν συνεργαστείτε θα καταφέρετε να τις μαζέψετε όλες!

🎃Το Athens Halloween Hunt 2022, το μεγαλύτερο escape room event, είναι εδώ για 4η χρονιά!

🎭Παραγωγή/Διοργάνωση: Olympia Culture

⚡️Powered By: EscapeAll

💪Μάζεψε την ομάδα σου (3-8 άτομα) και έλα να αντιμετωπίσεις τους μεγαλύτερούς σου φόβους σε μια εμπειρία κρυμμένου θησαυρού με γρίφους και ηθοποιούς στο κέντρο της Αθήνας που παρόμοια της δεν έχεις ξαναζήσει!

📍Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην Μουσική Σκηνή “Αρχιτεκτονική Live” στο Γκάζι! ( Ελασιδών 6, Γκάζι, Αθήνα, 118 54 )

🕗 Ώρα Προσέλευσης: 20:00 | Ώρα Έναρξης: 21:00

😈Κάνε τη κράτησή σου και προμηθεύσου το εισιτήριό σου διαδικτυακά σε τιμή προπώλησης! ( Early-Bird , περιορισμένη διαθεσιμότητα )

🎁ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ: Όλες οι ομάδες με early-bird εισιτήρια κερδίζουν αυτόματα με την αγορά του εισιτηρίου τους ( ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗ ) μια Δωροεπιταγή αξίας 30€ για να την αξιοποιήσουν σε ένα από τα συνεργαζόμενα escape rooms!
*Οι Δωροεπιταγές θα ενεργοποιηθούν με την λήξη του event!
**Ισχύει έως εξαντλήσεως των early-bird εισιτηρίων.

🎫Εισιτήρια:
•Early-Bird: 25/9-4/11: 80€/ ομάδα
*Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων
•Στην είσοδο: 100€/ ομάδα

🆘Θα χρειαστείτε:
• Πλήρως φορτισμένο κινητό τηλέφωνο με δεδομένα και χάρτες
•Ενεργό λογαριασμό στην πλατφόρμα του EscapeAll

🎉Με το πέρας του παιχνιδιού, το πιο ξέφρενο Halloween Party θα ξεκινήσει στην Αρχιτεκτονική, με δωρεάν είσοδο για όλους τους συμμετέχοντες. Μην το χάσετε!

👻Official Partners:
•Brain On Escape Rooms
•No Exit
•C913NO3 Donors
•HorrorVille
•Vansa
•No Hope Escape Rooms

👻Επιμέλεια Ηθοποιών (MakeUp/SFX/Κουστούμια): Stellar Triantafilli

📱Media Sponsors: tamavroskyla.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ATHENS HALLOWEEN HUNT 2022

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ “ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ”