in , ,

Γιατί το «The Clone Wars» είναι η χειρότερη Star Wars ταινία όλων των εποχών

Το Honest Trailer του «The Clone Wars» δίνει την απάντηση.

Όταν κατατάξαμε όλες τις ταινίες Star Wars από τη χειρότερη προς την καλύτερη σύμφωνα με τη βαθμολογία του Internet Movie Database, διαπιστώσαμε ότι στη χαμηλότερη θέση ήταν ένα φιλμ κινουμένων σχεδίων που δεν προβλήθηκε στους ελληνικούς κινηματογράφους, το «The Clone Wars» του 2008.

Αποτελεί ουσιαστικά πιλότο της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε από το 2008 έως το 2014 και αγαπήθηκε πολύ από τους φαν, καλύπτοντας το κενό ανάμεσα στις πρίκουελ ταινίες «Η Επίθεση των Κλώνων» και «Εκδίκηση των Σιθ». Γιατί όμως έχει τόσο χαμηλή βαθμολογία και είναι η μοναδική ταινία για την οποία συμφωνούν (κάτι πολύ σπάνιο) όλοι οι Star Wars fans;

Την απάντηση δίνει το Honest Trailer του «The Clone Wars», που μας δείχνει πόσο κακό είναι το animation (η ίδια κίνηση των χαρακτήρων όταν σταυρώνουν τα χέρια τους επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά στο τέλος πολλών σκηνών), πόσο κακές οι ερμηνείες, πόσο αδιάφορη η υπόθεση και πόσο λάθος ο χειρισμός κάποιων χαρακτήρων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ασόκα Τάνο, που στην ταινία είναι αχώνευτη ενώ με τη σειρά έγινε ένας από τους αγαπημένους Star Wars ήρωες όλων των εποχών.

Πάντως ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντέιβ Φιλόνι κατάφερε όχι μόνο να σώσει την παρτίδα με τη σειρά που ακολούθησε, αλλά μας χάρισε φέτος και μια ακόμα καλύτερη, το «The Mandalorian» του Disney+, που δημιούργησε μαζί με τον Τζον Φαβρό.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Star Wars: Ξεκινήστε από τώρα οικονομίες για το box set του Skywalker Saga

Στέλιος vs Γιάννης

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.