in , , , , , ,

ATHENS HALLOWEEN HUNT 2022

To event που συνδυάζει το Halloween και τα Escape Rooms επιστρέφει για 4η χρονιά!

Το ATHENS HALLOWEEN HUNT 2022 είναι προ των πυλών. Το Κυνήγι Θησαυρού στο οποίο όλοι όσοι αγαπούν τα escape rooms και τον τρόμο παρευρίσκονται κάθε χρόνο, με το τελευταίο, εκείνο του 2021 να μετρά περισσότερες από 130 ομάδες και συνολικά παραπάνω από 800 άτομα να παίζουν ταυτόχρονα! Τι έγινε όμως πέρισυ τέτοια εποχή; Πάμε να δούμε τα Highlights!

Όλες οι ομάδες μαζεύτηκαν στον Θερινό Κινηματογράφο Ζέφυρο όπου και έγινε η τελετή έναρξης! Μετά, μέσω της εφαρμογής που έτρεχε εξ’ολοκλήρου στο EscapeAll μπορούσαν να διαλέξουν τον επόμενο σταθμό τους, όπου σε κάθε σταθμό τους περίμεναν διάσημοι “κακοί” από γνωστές ταινίες τρόμου, comics, βιβλία και video-games! Κάθε γρίφος που βρισκόταν σε κάθε έναν από τους σταθμούς και που έλυναν τους έδινε συγκεκριμένες μπαταρίες και κάθε ομάδα μάζευε τις δικές της με έναν κοινό σκοπό: να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερες μπαταρίες έτσι ώστε να τροφοδοτήσουν με την απαραίτητη ενέργεια την μηχανή του Dr. Divoc που “παράγει” κακούς χαρακτήρες, έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να καταλάβουμε τον κόσμο!

Το παιχνίδι για πρώτη φορά έγινε συνεργατικό, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνιστικό του χαρακτήρα και την τοξικότητα, από την οποία ο ίδιος ανταγωνισμός διέπεται. Έτσι, με το πέρας των 150 λεπτών, και αφού οι ομάδες γύρισαν ξανά πίσω στον “Ζέφυρο” μπορούσε κανείς να αντικρίσει μόνο χαμόγελα!

Το MakeUp, το SFX και  τα κουστούμια των πλασμάτων τα ανέλαβε για ακόμα μια χρονιά η Stellar Triantafilli με το αποτέλεσμα πραγματικά να ξεχωρίζει!

Επίσης, δεν έλειψαν και τα δώρα, καθώς 88 δωρεάν escape rooms, χορηγία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες, μοιράστηκαν μετά από κλήρωση σε όλες τις ομάδες!

Άραγε τι μας επιφυλάσσει το φετινό ATHENS HALLOWEEN HUNT ;
Λίγη υπομονή έως τις 5 Νοεμβρίου, όπου όλες οι ερωτήσεις θα απαντηθούν στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, όπου εννοείται Τα Μαυρόσκυλα θα βρίσκονται για ακόμα μια χρονιά εκεί, και όπως πάντα, όχι με άδεια χέρια…!

Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθείτε τον παλμό του ATHENS HALLOWEEN HUNT κάνοντας like στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook εδώ και αγοράζοντας το εισιτήριο σας για την ημέρα του event κάνοντας κλικ εδώ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ESCAPE QUIZ SEPTEMBER 22

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ATHENS HALLOWEEN HUNT 22!!!