in ,

ΤΟ MASTERCHEF ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 47%

Το Star έχει κάθε λόγο να είναι δικαιωμένο με την επιλογή να συνεχίσει το Masterchef.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Star, «MasterChef», συνεχίζει την ανοδική του πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και, μάλιστα, σε μία χρονιά υψηλού ανταγωνισμού και απαιτήσεων.

Από την πρώτη ημέρα προβολής κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού, ιδιαίτερα των τηλεθεατών 18-54, στους οποίους τα ποσοστά είναι ιδιαιτέρως υψηλά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το βράδυ της Δευτέρας, όπου το παιχνίδι του καναλιού της Κηφισιάς έκανε 22,7% στο σύνολο και 33,2% στο δυναμικό κοινό. Στις γυναίκες 18-24, ακόμη, κατάφερε να ξεπεράσει το 47%, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα στους ιθύνοντες.

Την ίδια ώρα, η σειρά του Alpha «Τατουάζ» έκανε 24,6% στο σύνολο και 19,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Survivor» 15,7% και 15,8%, αντίστοιχα.

Οι σειρές του Ant1, «Επιστροφή» και «Πέτα τη φριτέζα», διατήρησαν το κοινό τους, συγκεντρώνοντας 19,4% και 14,5% στο σύνολο. Στο δυναμικό κοινό έκαναν 18,1% και 17,3%, αντίστοιχα.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Judge: “Smelly Cats”

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ TOYSTORY ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!