in , , ,

The Judge: “Smelly Cats”

Σιγά σιγά θα στρώσετε ΌΛΟΙ.

Καλησπέρα αγαπητό μου ακροατήριο!!
Mετά τον χαμό που προκάλεσε το τελευταίο μου άρθρο είμαι και πάλι εδώ, φρέσκος, ανανεωμένος και έτοιμος να σας τα πω για άλλη μια φορά.
Δε γινόταν έτσι κι αλλιώς να απογοητεύσω τους 2000 αναγνώστες μου (δε νομίζω να περιμένατε ότι με διαβάζουν λιγότεροι).
Λοιπόν, αρκετά με τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή μου, καθίστε κάτω και κάντε ησυχία!
Σήμερα στο ειδώλιο θα βρεθούν οι SMELLY CATS!!
Kαι εννοώ τους παίκτες που όταν βγουν από ένα δωμάτιο, μπαίνει η επόμενη ομάδα και νομίζει ότι μπήκε σε ΣΤΑΒΛΟ. Ναι φίλε μου ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ, στάβλο!!!
Επειδή εσύ έχεις κόψει κάθε διπλωματική σχέση με το μπάνιο ή προσπαθείς να γίνεις οικολόγος ξέρω γω και προσπαθείς να μειώσεις την κατανάλωση του νερού, δε φταίω ΕΓΩ όταν πάω να παίξω να θέλουν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα να κάνουν ομαδική αυτοκτονία!!! Οπότε διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να τα πάμε καλά:

1. ΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ. Όχι ΔΕΝ θα ξεβάψεις, ούτε θα λιώσεις, ούτε θα γίνουμε ΣΤΈΠΑ από την έλλειψη νερού επειδή θα πλυθείς. Θα κάνεις πολύ καλό σε εσένα και στους γύρω σου (ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ βασικά για σένα, για τους υπόλοιπους ενδιαφέρομαι).

2. ΒΑΛΕ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ! Αφού φέρεις εις πέρας την δύσκολη αποστολή του να πλυθείς. Βγαίνει σε πολλούς τύπους και σε υπέροχα αρώματα, που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ΒΡΩΜΙΛΟΥΣ. Μη βάλεις αποσμητικό ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ χωρίς να έχεις κάνει μπάνιο. Δεν γίνεται να μου συνδυάσεις μυρωδιά από τουλίπες Βουργουνδιας και λεμονοχορτου με εσανς ψόφιου κουναβιού Λούτσας σε λασπόνερα. ΑΗΔΙΑ.

3. Πριν πας σε κάποιο δωμάτιο έστω και αργά, μη σκεφτείς να περάσεις από το παλιό αγαπημένο σου “βρώμικο” σουβλατζίδικο. Δε γίνεται να την πληρώσω εγώ επειδή ο τύπος εκεί σε ταΐζει γύρο από ΤΣΟΥΠΑΚΑΜΠΡΑ και σου γίνεται το στομάχι πλυντήριο. Τουλάχιστον φάε καμιά τσίχλα, βάλε μια τάπα στο ΚΩΛΟ σου και τότε πήγαινε παίξε. Αφού φύγεις είσαι ελεύθερος να αμολήσεις όσο διοξειδίου του άνθρακα θες σαν αθηναϊκό ταξί που θα το κόβανε στο ΚΤΕΟ ακόμα και με φακελάκι. Επίσης πριν από κάθε παιχνίδι απαγορεύονται τα τζατζίκια, το σκόρδο και σίγουρα ο παστουρμάς. Εξάλλου έχουν φροντίσει τα υπόλοιπα μέλη στις υπέροχες κριτικές σεντόνια τους (ένα λεπτάκι γιατί ξερνάω αίμα) να γράφουν πού μπορείς να φας σε κοντινή απόσταση μετά από το δωμάτιο που θα παίξεις. Οπότε έχεις επιλογή.

4. Μικρή λεπτομέρεια που κάνει μεγάλη διαφορά. ΜΗΝ ΠΆΣ να παίξεις δωμάτιο απόδρασης μετά το γυμναστήριο, ή μετά από αγώνα 5×5 και μείνεις με τα ίδια ρούχα!!! ΌΧΙ ΌΧΙ ΌΧΙ! Η μυρωδιά που θα αφήσεις θα θυμίζει ΧΥΤΑ Φυλής και θα ποτίσει τόσο πολύ το χώρο, που θα πρέπει να τον κάψουν και να τον ξαναφτιάξουν παλι.

Τέλος, θα αναφερθώ και λίγο στις εταιρείες. Όσοι έχετε a/c στα δωμάτια σας, καθαρίστε και κάνα φιλτράκι, όχι επειδή το δωμάτιο έχει θέμα Σαχάρα να είναι στο ίδιο κλίμα και το φίλτρο. ΘΑ ΠΕΘΆΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΈΣΑ. Και επίσης όσοι έχετε βάλει αποσμητικά χωρου (και πολύ καλά κάνετε) μην βάζετε αυτό το αυτόματο, γιατί δεν γίνεται κάθε 10 λεπτά να ακούω τα “ψιτ” “ψιτ” λες και με έχει πάρει στο κατόπι κάνας ανώμαλος.

Κλείνοντας θέλω να πω πως μέσω των άρθρων μου προσπαθω να πω κάποιες αλήθειες με σατιρικό τρόπο. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ αν κάποιοι ενοχλείστε, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους έτσι κι αλλιώς. Η ανωνυμία μου θα παραμείνει, οπότε σταματήστε να ενοχλείτε τους admin του site.

Η καταδίκη σας είναι πώς κρίνεστε ένοχοι και η ποινή σας είναι πώς όταν θα πηγαίνετε άπλυτοι θα πληρώνετε τριπλάσια τιμή για τα βαρέα και ανθυγιεινά του κακόμοιρου GM που θα κάνει reset το δωμάτιο.
Λύεται η συνεδρίασις.
(Όποιου δε του άρεσε το άρθρο του εύχομαι να παίξει δωμάτιο μετά από βρωμίλο και μετά να μου πει αν έχω δίκαιο) keep escaping!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ – ΤΟ DNA ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΟΝΙΑ 131 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΤΟ MASTERCHEF ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 47%