in , ,

Σκέψεις ενός πορωμένου Escaper

Είναι καιρό που θέλω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις με εσάς… Escapers αλλά και ιδιοκτήτες…  Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα με ποιο τρόπο θα ήταν σωστό να δημοσιεύσω κάτι τέτοιο…ωμά, απλά, χωρίς πολλά πολλά η με ωραίες λέξεις και φαντεζί προτάσεις… αποφάσισα το πρώτο και ξεκινάω…. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Escape κοινότητα για αυτό που έχουμε φτιάξει…ναι έχουμε…όλοι μαζί !!! Νιωθω περήφανος που βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν…δεν έχει σημασία ο τρόπος…ή η προσφορά, σημασία έχει ότι σε οποίο πρόβλημα όλοι μαζί δηλώνουμε παρών!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που πριν πολύ καιρό μας έδειξε το δρόμο με το γκρουπ The Talk (το πρώτο γκρουπ για Escape Rooms) και που ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για ότι έχει δημιουργηθει μέχρι τώρα. Ακομα κι αυτό το site από την αγάπη μας για τα Escape ξεκίνησε και πάντα θα φιλοξενεί αλλά και θα προωθεί οποιαδήποτε κίνηση που θα πηγαίνει την όλη φάση ένα βήμα μπροστά…θα δικάζει όμως και τις απαράδεκτες συμπεριφορές.  Όλοι έχουμε τους ρόλους μας στην Escape κοινότητα, διαφέρουμε, διαφωνούμε, συναγωνιζόμαστε όμως μας ενώνει η αγάπη για την απόδραση!!! Σκέφτομαι ότι μια μέρα θα ξυπνήσω και αυτό το παραμύθι θα έχει τελειώσει…και πραγματικά νιώθω ότι καποιος πάει να μου κλέψει κάτι ….

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν το χώρο και πρέπει να βοηθήσουμε να πάει ένα βήμα παρακάτω!!! Εμείς σαν παίχτες πρέπει να κολλήσουμε το μικρόβιο και σε καινούργιο κόσμο (παιδιά υπάρχει κόσμος που δεν έχει παίξει Τπτ)!!! Εσείς σαν εταιρίες κάντε προσεκτικές κινήσεις…ένας παίχτης που θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι και δε θα είναι καλό, δε θα ξαναπαίξει… θα είναι αρνητική διαφήμιση…ή ένα κακό, ακριβό event θα είναι αρνητική διαφήμιση για τα επόμενα…

Δε θέλω να σας κουράσω άλλο…Θα ήθελα όμως να έκφρασω κάτι τελευταίο, παράκληση αλλά και παράπονο προς τους ιδιοκτήτες- εργαζόμενους στα Escape Room, Δε με νοιάζει να παίξω δωρεάν ένα δωμάτιο,με νοιάζει το δωμάτιο που θα παίξω να αξίζει τα χρήματα του. Μια ιδέα θέλει και τη κατάλληλη υλοποίηση. Υπάρχουν παιδιά που για να παίξουν ένα παιχνίδι δίνουν ένα μεροκάμματο τους…μη προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε, θα γυρίσει μπούμερανγκ σε σας. Οταν μια εταιρία ανακοινώνει μια προσφορά, καλό θα είναι να τη τηρεί!!! Δεν είμαστε ζητιάνοι, να ζητάμε, σεβόμαστε το κόπο, την ιδέα, τους εργαζόμενους, αλλά δεν είναι ωραίο να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, πρέπει να τηρείτε ότι τάζετε και διαφημίζετε!!! Δε θα συνεχίσω, δεν έχει νόημα να πω καν τις εταιρίες που το παίζουν πονηρές….θα τελειώσω με την εξής ατάκα και ελπίζω να το ακολουθήσετε Δε χρειάζεται διαφήμιση, προσφορά η οτιδήποτε άλλο, παρά μόνο καλό προϊόν, ένα καλό δωμάτιο.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Slender Man έρχεται να μας στοιχειώσει

Ταινίες και Σειρές στα Escape Rooms