in

Ο Slender Man έρχεται να μας στοιχειώσει

Ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς αστικούς μύθους της δεκαετίας, ο Slender Man, που το 2014 οδήγησε δύο 12χρονα κορίτσια σε απόπειρα δολοφονίας συμμαθήτριας τους, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη σε ένα απόκοσμο, μυστηριώδες θρίλερ με την υπογραφή του Σιλβάν Ουάιτ («Stomp and the Yard, «Οι επικίνδυνοι»).

Στην πρωταγωνιστική τετράδα συναντάμε τιςΤζόι Κινγκ («The Kissing Booth», «Πρόσεχε τι εύχεσαι», «Το Κάλεσμα»), Τζούλια Γκολντάνι Τέλες («The Affair»), Ανναλίζ Μπασσό («Captain Fantastic») και Τζαζ Σινκλέρ («When the Bough Breaks»). To cast συμπληρώνουν ο Άλεξ Φιτζάλαν («Season», «I miss you») και ο Χαβιέρ Μποτέτ – στο ρόλο του αφύσικου και τρομακτικού Slender Man – που έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ των τελευταίων χρόνων («Το Κάλεσμα», «Insidious 4», «Το Αυτό»).

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Ντέιβιντ Μπέρκ, βασισμένο σε χαρακτήρα που δημιούργησε το 2009 ο μπλόγκερ -γνωστός με το ψευδώνυμο- Βίκτορ Σερτζ.

Σύνοψη

Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών εκτελεί ένα τελετουργικό σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τον μύθο του Slender Man, μιας απρόσωπης, ψηλόλιγνης και τρομαχτικής φιγούρας με αφύσικα μακριά χέρια που μοιάζει με φάντασμα και φαίνεται να φορά κοστούμι και γραβάτα και ευθύνεται για την εξαφάνιση παιδιών. Όταν η μια από τις φίλες εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι, στην πραγματικότητα, το τελευταίο θύμα του Slender Man.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αθηναϊκες αίθουσες την Πέμπτη 23 Αυγούστου από τη Feelgood.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 βιβλία που όλοι λένε ψέματα ότι έχουν διαβάσει!

Σκέψεις ενός πορωμένου Escaper