in , ,

Ταινίες και Σειρές στα Escape Rooms

Πόσες φορές βλέποντας ταινίες δε ταυτιστήκαμε με τους πρωταγωνιστές,ποσό θα θέλαμε να ζήσουμε έστω και για λίγο τις στιγμές αυτές…Τα παρακάτω δωματια απόδρασης έχουν ως στόχο να σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι πραγματικά εσυ ο πρωταγωνιστής της ιστορίας.

1.20.000 Leagues Under The Sea

Το Escaped μας ταξιδεύει μέσα από το θρυλικό υποβρύχιο Ναυτίλο! Μια περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους που θα σε κάνει να νιώσεις ήρωας του Ι.Βερν.

2.Split

Η μεταφορά της κινηματογραφικής επιτυχίας Split από το Mindtrap Χαλανδρίου. Προσοχη…δε ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει…

3.Ring

Τα λόγια είναι περιττά…η αγαπημένη Σαμάρα, έχει ως σκοπό να σε πιάσει…θα τα καταφέρει; Ένας από τους καλύτερους περφόμερ θα σε κάνει να φύγεις ιδρωμένος από το Exitus

4.Conjuring

Η Adrenaline έχει σκοπό να μας κάνει Ghost Buster και μας προκαλεί να ανακαλύψουμε τι ακριβώς συνεβει στο παλιό νεοκλασικό.

5.Psycho

Αιχμάλωτοι και αλυσοδεμένοι στο γνωστό μοτέλ πρέπει να αποδράσουμε πριν επιστρέψει ο δολοφόνος του Mystery Lab

6.Brainfall Hotel

Ένα μαγικό ξενοδοχείο με 3 παιχνίδια που ολοκληρώνουν μια παραλαγή της Ιστορίας, της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων.  Brainfall Hotel

7.Follow the White Rabbit

Άλλο ένα ταξίδι στη χώρα τον θαυμάτων, αυτή τη φορά από την εταιρία Mastermind (κοιτά να δεις σουξέ που έχει η Αλίκη το 2018 ).

8.Thrones

“Winter is Coming” μια μεταφορά του Game of Thrones από το The Lock.

9.Phone Booth

Κλεισμένος σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο προσπαθείς να σώσεις τη ζωή σου σαν άλλος Κολιν Φάρελ. Θα τα καταφέρεις ή τα παιδιά του Lockbusters σου βάλανε δύσκολα ;!

10.It

Ένα χαμένο αγοράκι …θα καταφέρετε να μάθετε τι απέγινε ο φίλος σας η θα μείνετε για πάντα κλεισμένοι στον υπόνομο του Secret Rooms??

11.Nun

Ναι η «αγαπημένη» μας καλόγρια σε νέες περιπέτειες από το Locklab, ποιος θα ανακαλύψει την αλήθεια ;!

12.Jack the Ripper

Το Game Over στο Αιγάλεω μας μεταφέρει στην Αγγλία του 1888,άλλος ένας φόνος έγινε απόψε…θα καταφέρεις να συνεργαστείς με τον επιθεωρητή και να λύσετε το μυστήριο ;!

13.AnnaBelle

Μετά το Ring το Exitus ξαναζωντανεύει την Άναμπελ… Αλήθεια, εσύ παίζεις ακόμα με τις κούκλες σου;!

14.Enigma

Το Mystery Lab τσεκάρει ποιος είναι ικανός να αποκωδικοποιήσει τη μηχανή Enigma και σαν άλλος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο παιχνίδι της μιμησης, να δώσει το τρόπο απόδρασης.

15.Frankenstein’s Legacy

Το διάσημο πείραμα του παράφρωνα επιστήμονα ζωντανεύει μπροστά μας από την εταιρία Brain cells

16.Paranoic 2

Θα τελειώσουμε όπως ξεκινήσαμε,με περιπέτεια και μάλιστα από το Escaped!! Χωμένος σε μια ζούγκλα προσπαθείς να ξεφύγεις από τους μολυσμένους!!! Μια ιστορία που θα λατρέψουν οι φανατικοί του Lost.

Μέσα στο 2018 αναμένονται πολλές ακόμα δουλειές εμπνευσμένες από τη τηλεόραση και το σινεμά,με ανυπομονησία περιμένουμε El Exorcista, το OtherSide (Strangers Things), το Upside Down (Stranger Things), το Don’t take a breathe (Don’t Breath), Dead Bride, Friday the 13th και πολλά ακόμη!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σκέψεις ενός πορωμένου Escaper

Η Ιουλιέτα δεν πέθανε, έγινε βαμπίρ και πήγε στη Σαντορίνη!