in ,

Μπήκε στο βιβλίο Guinness αφού επισκέφτηκε 51.695 παμπ στη Βρετανία

Ο Μπρους Μάστερ είναι κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για την επίσκεψη σε 51.695 παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 50 χρόνια και θεωρεί πως η μπύρα είναι το «μυστικό» της νεανικής εμφάνισής του.

Ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος έχει επισκεφθεί περισσότερες από 50.000 παμπ τη ζωή του, δήλωσε πρόσφατα ότι η μπύρα είναι το μυστικό της αιώνιας νεότητας. Ο Μπρους Μάστερ είναι κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για την επίσκεψη σε 51.695 παμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 50 χρόνια και θεωρεί πως η μπύρα είναι το «μυστικό» της νεανικής εμφάνισής του.

Ο Μπρους, ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσκεψη σε παμπ στην ηλικία των 15, δήλωσε ότι έχει δαπανήσει περίπου 120.000 λίρες για το αλκοόλ σε πέντε δεκαετίες.

Τώρα, στην ηλικία των 74 ετών, έχει αραιώσει τις επισκέψεις του, αφού … γκρινιάζουν οι κόρες του, αλλά ο Μπρους καταφέρνει ακόμα να επισκεφθεί χιλιάδες παμπ κάθε χρόνο.

«Όταν ρωτώ τους ανθρώπους πόσες χρονών πιστεύουν ότι είμαι υπολογίζουν πάντα πως είμαι περίπου 14 χρόνια νεότερος. Πρέπει να είναι η καλή επίδραση της μπύρας – τα συντηρητικά. Προγραμματίζω να φτάσω τα 100 ούτως ή άλλως έτσι δεν μπορώ να φανταστώ πόσες παμπ θα έχω επισκεφτεί μέχρι τότε – ελπίζω να μην σταματήσω ποτέ», δήλωσε ο Μπρους την ιστοσελίδα Ladbible.

«Μερικοί άνθρωποι της ηλικίας μου δεν είναι σε θέση να βγουν τόσο πολύ, αλλά περπατώ πολύ όταν βγαίνω έξω και για να με κρατά ενεργό επίσης», πρόσθεσε ο Μπρους.

Πρόσθεσε ότι οι κόρες του συχνά ντρέπονται για τη ρουτίνα του, αλλά ο Μπρους σχεδιάζει να συνεχίσει «για πάντα».

Αν και επισκέφθηκε την πρώτη του παμπ το 1960, η συνήθεια μεγάλωσε όταν άρχισε να εργάζεται στο Λονδίνο το 1971.

«Η πρώτη γεύση μπύρας μάλλον πριν από την ηλικία των 16 μου άρεσε. Νομίζω ότι η πρώτη μου γεύση θα ήταν μια γουλιά από την μπύρα του μπαμπά μου» είπε.

Το 1994, ο Μπρους εισήλθε στο Guinness World Records έχοντας επισκεφθεί 27.695 παμπ. Από τότε, ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 30.000.

«Επισκέπτομαι περίπου 1.000 το χρόνο – περίπου 20 παμπ κάθε εβδομάδα», δήλωσε ο Μπρους.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ESCAPE ROOM QUIZ: EASTER EDITION

Reunion για το καστ του «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», 30 χρόνια μετά!