in

Reunion για το καστ του «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», 30 χρόνια μετά!

Η παλιοπαρέα του «Saved by the bell» ξαναμαζεύτηκε και βγήκε για φαγητό.

Ένα χρόνο πριν από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είχε βγει στις οθόνες το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», με πολύ περισσότερο γέλιο και εξίσου «καυτούς» πρωταγωνιστές. Ο Ζακ, ο Σλέιτερ, η Κέλι και η Τζέσι συναγωνίζονταν με τον Μπράντον, την Μπρέντα και τη παρέα τους στις σελίδες εφηβικών περιοδικών και σε τοίχους δωματίων. Η δική τους σειρά βέβαια ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα, το 1993, αλλά ακόμη τους θυμούνται με νοσταλγία οι σημερινοί 40άρηδες. Οι οποίοι σίγουρα θα νιώσουν πολύ… γέροι βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασαν οι ηθοποιοί από ένα ανεπίσημο reunion για φαγητό, 30 χρόνια μετά από την πρεμιέρα της σειράς!

View this post on Instagram

Friends forever…

A post shared by Mario Lopez (@mariolopez) on

Στην παραπάνω φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Μάριο Λόπεζ / Έι Σι Σλέιτερ (όρθιος, δεύτερος από δεξιά – αν και δεν χρειάζεται εξήγηση είναι ίδιος), βλέπουμε επίσης τους Μαρκ-Πολ Γκόσελααρ / Ζακ Μόρις (κάτω αριστερά, εδώ μάλλον χρειάζεται η διευκρίνιση), Τίφανι Άμπερ Θίσεν / Κέλι Καπόφσκι (όρθια, δεύτερη από αριστερά, επίσης ίδια) και Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ / Τζέσι Σπάνο (κάτω δεξιά) – όλοι με τους/τις συζύγους τους. Ο Λόπεζ ανέβασε και βίντεο όπου συστήνει την παρέα και μας ενημερώνει ότι κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα φαγητού.

View this post on Instagram

Credit card roulette comin up! #OldSchool

A post shared by Mario Lopez (@mariolopez) on

 

Από την παρέα λείπει ο Ντάστιν Ντάιαμοντ / Σκριτς και η Λαρκ Βούρχις / Λίζα Μαρί Τερτλ. Και οι δύο δεν ασχολούνται πια με την υποκριτική, για διαφορετικούς λόγους

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μπήκε στο βιβλίο Guinness αφού επισκέφτηκε 51.695 παμπ στη Βρετανία

Είδε 116 φορές το «Captain Marvel» για να μπει στο Βιβλίο Γκίνες