in ,

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΗΣ DC ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022

Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics δεν κατάφερε να γνωρίσει την επιτυχία του αντίστοιχου της Marvel και έμοιαζε καταδικασμένο μετά την αποτυχία του «Justice League».

Όμως η εκπληκτική πορεία του «Aquaman» στα ταμεία φαίνεται πως το ανέστησε και η DC προχωράει πλέον με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση αλλά και νέα στρατηγική: ανεξάρτητες μεταξύ τους ταινίες με αυτοτελείς ιστορίες, αντί για ταινίες που όλες συνδέονται μεταξύ τους (α λα Marvel). Αυτές είναι οι 7 που έχουν ήδη «κλειδώσει» ημερομηνία πρεμιέρας από τώρα μέχρι το 2022.

«Shazam!», 4 Απριλίου 2019

O σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν έκανε το άλμα από τις ταινίες τρόμου όπως το «Saw» και «Το Κάλεσμα» σε μπλοκμπάστερ όπως «Μαχητές των Δρόμων 7» και «Aquaman». Το ίδιο κάνει τώρα και ο Ντέιβιντ Σάντμπεργκ, που από το «Μη σβήσεις το φως» και το «Annabelle» περνάει στο «Shazam!», με τον πιο… YOLO υπερήρωα της DC. Ένας 14χρονος (Άσερ Έιντζελ) γίνεται υπερήρωας (Ζάκαρι Λέβι) όταν φωνάζει τη μαζική λέξη «Σαζάμ!».

«Joker», 4 Οκτωβρίου 2019

Ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης των ταινιών «Hangover», αναλαμβάνει τον πιο διάσημο «κακό» της DC Comics, με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία είναι ένα origin story του Τζόκερ τοποθετημένο χρονικά στα 80s και δεν συνδέεται με καμιά προηγούμενη. Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο επίσημο τρέιλερ, αλλά από τα γυρίσματα έχουν διαρρεύσει ένα σωρό βίντεο όπως αυτό που ακολουθεί.

«Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)», 7 Φεβρουαρίου 2020

Ο αρχικός τίτλος ήταν «Birds of Prey», αλλά αργότερα προστέθηκε ο… παραπάνω σιδηρόδρομος για να τονιστεί ότι στην ταινία θα ξαναδούμε τη Harley Quinn της Μάργκοτ Ρόμπι, που ήταν το καλύτερο στοιχείο της «Ομάδας Αυτοκτονίας». Μαζί της θα εμφανιστεί η Μέρι Ελίζαμπεθ Γουάινστεντ ως Huntress, η Τζαρνί Σμολέτ-Μπελ ως Black Canary, η Έλα Τζέι Μπάσκο ως Κασσάνδρα Κέιν (το μελλοντικό Batgirl), η Ρόζι Περέζ ως αστυνομικός Ρενέ Μοντόγια, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ως Black Mask και ο Κρις Μεσίνα ως δολοφόνο Βίκτορ Ζαζ. Όλοι τους περνάνε (πολύ πολύ βιαστικά) από το παρακάτω teaser.

«Wonder Woman 1984», 5 Ιουνίου 2020

Το σίκουελ της «Wonder Woman», για το οποίο η σκηνοθέτις Πάτι Τζένκινς επιμένει ότι δεν είναι σίκουελ, απλά μία εντελώς ξεχωριστή ταινία με την ίδια ηρωίδα, διαδραματίζεται στα 80s, σε σκηνικό Ψυχρού Πολέμου. Εκτός από την Γκαλ Γκαντότ θα δούμε σε ρόλους «κακών» τους Πέντρο Πασκάλ (του «Narcos») και την Κρίστεν Γουίγκ ως Cheetah. Η ταινία αρχικά είχε προγραμματιστεί για φέτος τον Νοέμβριο, αλλά μετακινήθηκε στο καλοκαίρι του 2020.

 

«The Batman», 25 Ιουνίου 2021

Ο Ματ Ριβς, σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών για τον «Πλανήτη των Πιθήκων». Γράφει και σκηνοθετεί αυτή την ανεξάρτητη ταινία Μπάτμαν χωρίς τον Μπεν Άφλεκ που δεν θα συνεχίσει στο ρόλο. Ο διάδοχός του, που αναζητείται ακόμα, θα είναι αρκετά νεότερος ενώ το σενάριο θέλει τον ήρωα να επιστρέφει στις ρίζες του, στα πρώτα κόμικς του 1939 και των 40s, όταν ήταν γνωστός ως «Ο Μεγαλύτερος Ντετέκτιβ του Κόσμου».

«The Suicide Squad», 6 Αυγούστου 2021

Το The στον τίτλο κάνει τη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο «Suicide Squad» (Ομάδα Αυτοκτονίας), που είναι κάτι ανάμεσα σε σίκουελ και reboot. Το γράφει και το σκηνοθετεί ο Τζέιμς Γκαν των «Φρουρών του Γαλαξία» (τηςπου απολύθηκε από τη Disney/Marvel, συμφώνησε με την DC, και η Marvel τον ξαναπροσέλαβε μόλις την περασμένη Παρασκευή. Τώρα θα δουλέψει και για τους δύο «αντιπάλους»). Η ομάδα θα αποτελείται από νέους χαρακτήρες και αναμένονται να επιστρέψουν μόνο η Harley Quinn και ο Deadshot. Την πρώτη θα την υποδυθεί ξανά η Μάργκοτ Ρόμπι, ενώ τον δεύτερο ο Ίντρις Έλμπα, που αντικατέστησε τον Γουίλ Σμιθ.

«Aquaman 2», 16 Δεκεμβρίου 2022

Το σίκουελ της μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας της DC Comics θα φτάσει στις οθόνες 4 ολόκληρα χρόνια μετά από την πρώτη ταινία! Στο ενδιάμεσο διάστημα υποτίθεται πως θα έχει προβληθεί ένα spin-off που θα φέρνει περισσότερο σε ταινία τρόμου και θα έχει να κάνει με τα πλάσματα Trench. Ωστόσο δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας, γι’ αυτό και δεν κάνουμε ξεχωριστή αναφορά.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ??

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ