in ,

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ??

Είστε γυναίκα και έχετε αγωνιστεί για να φτάσετε σε ένα πολύ ψηλό ράφι; Κρυώσατε σε ένα παγωμένο γραφείο τον Ιούλιο; Ή μήπως πήρατε κάποιο φάρμακο, αλλά δεν είδατε καλυτέρευση;

Όλες αυτοί οι καθημερινές «αποτυχίες» είναι παραδείγματα του τι συμβαίνει όταν οι γυναίκες πρέπει να χρησιμοποιούν προϊόντα, λογισμικό και χώρους που έχουν σχεδιαστεί από άνδρες, για άνδρες. Δεν λαμβάνουν υπόψη το συνήθως μικρότερο μέγεθος των γυναικών και τις διαφορετικές ανάγκες.Αυτό το χάσμα δεδομένων για τα φύλα δεν είναι γενικά κακόβουλο ή ακόμα και σκόπιμο. Αλλά μπορεί να είναι θανατηφόρο – όπως η συντριβή σε ένα αυτοκίνητο του οποίου τα μέτρα ασφαλείας δεν λαμβάνουν υπόψη το ύψος και το βάρος των γυναικείων σωμάτων. Πολλές φορές οι γυναίκες μοιάζουν να είναι «αόρατες». Ζούμε σε έναν κόσμο που φτιάχνεται για τους άνδρες κι αυτό αποδεικνύεται από όσα συνέλεξε και παρουσίασε στο βιβλίο Invisible Women: Exposing Data Bias In A World Designed For Men της Caroline Criado Perez.Ας δούμε μερικές από τις «αποδείξεις» που συνέλεξε η συγγραφέας του βιβλίου:

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΠΙΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ!!!

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΤΗΣ DC ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022