in

Tinder για αγελαδες η αλλιως αγελαδοζευγαρωματα!!!

Η αγαπημένη σου αγελάδα νιώθει μοναξιές;! Υπάρχει λύση και είναι το Tudder!!!

Το δικό τους date application απέκτησαν οι αγελάδες στη Βρετανία, καθώς οι κτηνοτρόφοι που το δημιούργησαν θεωρούν πως έτσι θα μπορούν να διαλέγουν τα καλύτερα ταίρια για τον πολλαπλασιασμό των κοπαδιών τους.

Η εφαρμογή, που ονομάζεται Tudder βασισμένη στο αντίστοιχο Tinder, χρησιμοποιείται ήδη από περισσότερους από 42.000 Βρετανούς κτηνοτρόφους.

Οι αγελάδες, δηλαδή οι κτηνοτρόφοι, μπορούν να διαλέγουν πλέον τον ταύρο που θέλουν για αναπαραγωγή. Μπορούν να βλέπουν φωτογραφίες του μελλοντικού «συντρόφου» είτε της αγελάδας είτε του ταύρου τους, την ηλικία του και την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Αν ενδιαφέρονται μπορούν να το δείξουν με ένα «κλικ», το γνωστό ο swipe left/right

Στο Tudder υπάρχουν επίσης διαθέσιμες πληροφορίες για την «οικογενειακή ιστορία» των αγελάδων, την τιμή τους αλλά και την ικανότητά τους να αποκτήσουν μοσχαράκια.

Η εταιρεία πίσω από αυτό το app είναι η Hectare Agritech, επενδυτής της οποίας είναι και ο Άντι Μάρεϊ, που το 2014 λάνσαρε το SellMyLivestock και είχε την ιδέα πριν από επτά χρόνια, όταν ήθελε να κάνει πιο εύκολο το ζευγάρωμα των αγελάδων του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ένα τρίτο των Άγγλων αγροτών έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα εμπορίου ζώων.

 

 

Στην περιγραφή της εφαρμογής, περιγράφεται ότι είναι «λίγο διασκεδαστική» καθώς αναφέρει για παράδειγμα ότι «ψάχνει να ενώσει ζώα της φάρμας με τις αδερφές ψυχές τους» και έχει σχεδιαστεί για κτηνοτρόφους «που θα μπουν στον ρόλο του φτερωτού θεού για βοοειδή»

Ο CEO της εταιρείας, Νταγκ Μπέρνερ, δήλωσε ότι το ζευγάρωμα των ζώων «θα πρέπει να είναι ευκολότερο από το ταίριασμα των ανθρώπων» και θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλα είδη εκτός από τις αγελάδες!

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ ΤΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!!!

Playstation 4 και στο Iphone σας!!!