in ,

Η Μάργκοτ Ρόμπι – Harley Quinn και πάλι μαζί μας (και έφερε και φίλες…)

Δείτε το πρώτο teaser από την ταινία «Birds of Prey».

Από τη στιγμή που η Harley Quinn της Μάργκοτ Ρόμπι ήταν με διαφορά ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας», δεν υπήρχε περίπτωση να μην την ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη. Αυτό θα γίνει με την ταινία «Birds of Prey» τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά η πρώτη γεύση ήρθε ήδη με μία φωτογραφία που ανέβασε η Ρόμπι στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Miss me? 💋HQ

A post shared by @ margotrobbie on

Μια Harley Quinn λιγότερο βαμμένη σε σχέση με την πρώτη ταινία, αλλά με την ίδια δόση τρέλας – προσέξτε στο λαιμό της την ταυτότητα σκύλου με το όνομα Μπρους (Γουέιν;). Λίγο μετά έκανε την εμφάνισή του και το πρώτο teaser της ταινίας που σκηνοθετεί η Κάθι Γιαν (η πρώτη Ασιάτισσα που σκηνοθετεί φιλμ με υπερήρωες, να τα λέμε κι αυτά). Μέσα σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα περνούν από την κάμερα όλοι οι πρωταγωνιστές του «Birds of Prey».

Μάλλον δεν θα καταλάβατε και πολλά, αλλά εκτός από τη Harley Quinn στο παραπάνω βίντεο είδατε τη Μέρι Ελίζαμπεθ Γουάινστεντ ως Huntress, τη Τζαρνί Σμολέτ-Μπελ ως Black Canary, την Έλα Τζέι Μπάσκο ως Κασσάνδρα Κέιν (το μελλοντικό Batgirl), τη Ρόζι Περέζ ως αστυνομικό Ρενέ Μοντόγια, τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ως Black Mask και τον Κρις Μεσίνα ως δολοφόνο Βίκτορ Ζαζ. Πότε πέρασαν όλοι αυτοί; Υπομονή μέχρι να έρθει ένα πιο περιεκτικό βίντεο. Μέχρι τότε… play, pause, repeat.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Όσα δεν πρέπει να χάσετε τον Φεβρουάριο στο Netflix

Η μάχη των μαχών

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.