in

Οι εκπλήξεις που έρχονται στον τρίτο κύκλο του «MasterChef»

Τα εντυπωσιακά τρέιλερ, η πρεμιέρα, οι αλλαγές και οι αντίπαλοι.

Προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου. Κατάφερε τις δύο περασμένες σεζόν να καθηλώσει τους Έλληνες τηλεθεατές και να μπει στη λίστα με τους μεγάλους νικητές της χρονιάς. Το «MasterChef», επιστρέφει για 3η συνεχόμενη σεζόν, στο Star, έτοιμο να κάνει και πάλι τη διαφορά.

Η πρώτη επίσημη έχει οριστεί για τα μέσα Ιανουαρίου, χωρίς ακόμη οι ιθύνοντες του καναλιού της Κηφισιάς να έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ τα τρέιλερ έχουν δοθεί ήδη στη δημοσιότητα. Ο στόχος, άλλωστε, είναι να βγει στον αέρα αρκετά πριν το νέο κύκλο του «Survivor» προκειμένου να δημιουργήσει το δικό του, σταθερό, κοινό.

Οι τρεις σεφ-κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν πάρει ήδη θέση, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν την dream team να έχει δώσει τον καλύτερό της εαυτό στις οντισιόν και, φυσικά, ατάκες-φωτιά!

Να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα που ήθελαν γυναίκα σεφ να «μπαίνει» στην κριτική επιτροπή δεν ισχύουν, ωστόσο σε κάποια από τα επεισόδια θα φιλοξενούνται γκεστ-σεφ όπως και την περασμένη σεζόν.

Η μεγάλη διαφορά του τρίτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής έγκειται στα εντυπωσιακά και «ανανεωμένα» σκηνικά, αλλά και στο ότι οι κριτές έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη. Και οι τρεις θεωρούν ότι μόνο το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία των διαγωνιζόμενων στην κουζίνα και η αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, είναι τα στοιχεία εκείνα, που θα αναδείξουν τον νικητή, που κερδίζει, πέρα από τον τίτλο του  MasterChef» και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι μεγάλοι αντίπαλοι
Το «MasterChef 3» θα κονταροχτυπηθεί με τα ήδη υπάρχοντα προγράμματα, αλλά και με το «Survivor 3» που θα βγει στον αέρα το Φεβρουάριο. Ο διαγωνισμός μαγειρικής θα έχει ως βασικούς αντιπάλους το ριάλιτι επιβίωσης (σ.σ ο τρίτος κύκλος θα αφορά σε αγωνίσματα μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων), αλλά και τις επιτυχημένες σειρές του Alpha.

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου», «Τατουάζ», θα προσπαθήσουν να βάλουν φρένο και εμπόδια στην πορεία του «MasterChef», όπως και την περασμένη σεζόν.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, σίγουρα, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο σκηνικό της prime time με το ενδιαφέρον να αναμένεται μεγάλο.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (03/01-09/01)

Οι καλύτερες διαφημίσεις του 2018

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.