Όταν οι Escapers διασκεδάζουν!!! (No Reason Night Party vol.2)

Παρασκευή 21/12 και ώρα 21.12 πραγματοποιήθηκε το No Reason Night Party vol.2.Το παρόν έδωσαν πολλές από τις γνωστές ομάδες, εργαζόμενοι αλλα και ιδιοκτήτες δωματίων απόδρασης.Το πάρτυ είχε πολλές εκπλήξεις καθώς εκτός από την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο Manhattan Coffee Bar Restaurant, το The LockOut – Escape Rooms σε συνεργασία με 5 ομάδες έφτιαξαν ένα τρελό διαδραστικό παιχνίδι γρίφων στο περιβάλλοντα χώρο του μαγαζιού. Στόχος των παιχτών,να βρουν τις κρυμμένες ομάδες,αλλά και να καταφέρουν να κερδίσουν το σήμα της κάθε ομάδας.

ΤΙΤΑΝΕΣ

EBOLA

PANDA ΒΓΑΙΝΟΥΝ

SAMARES

TA MAVROSKYLA

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τιτάνες, Ebola, Panda βγαίνουν, Samares αλλά κι εμείς τα Μαυρόσκυλα, βασανίσαμε τις 16 ομάδες που δέχτηκαν το challenge.

Σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε πρώτος και τελευταίος,νικήτρια  βγήκε η διασκέδαση.Ολοι μαζί διασκεδάσαμε,γελασαμε,χορέψαμε,βγάλαμε selfie,τραγουδίσαμε τα κάλαντα αλλά και γαβγίσαμε με πάθος!!! Ο Γιώργος, έκλεψε τις εντυπώσεις με τη τρέλα του αλλά και την αστείρευτη ενέργεια του!!!Ολες οι ομάδες που ήταν στο πάρτυ συμμετείχαν σε κλήρωση και κέρδισαν όλες από καποιο δώρο!!! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βιντεάκια από τις δοκιμασίες των παιχτών υπάρχει στη σελίδα του No Reason Night Party.

Η μόνη απορία που μας έμεινε στο τέλος…κ.Δράκο πότε η συνέχεια;! Ποτε το vol.3?!

 

Βίντεο από το δικό μας challenge!

Πλεον tamavroskyla.gr σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις το λόγο εσυ και να μοιραστείς τις ιδέες σου, τη γνώμη σου επώνυμα η ανώνυμα! Ρίξε μια ματία στις πολλές επιλογές που σου προσφέρουμε και αφού πρώτα κάνεις εγγραφή με το email σου,  μοιράσου ότι θέλεις με όλη τη κοινότητα μας!!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το «The Walking Dead» αποκάλυψε τον πιο τρομακτικό «κακό» του

Escape Room Quiz Christmas Edition ’18