in

Όσα ξέρουμε για την πέμπτη σεζόν του “Peaky Blinders”

Μέσα στο φθινόπωρο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν της σειράς «Peaky Blinders», την οποία θα πρέπει να περιμένουμε στις οθόνες γύρω στο καλοκαίρι του 2019. Με την εξαίρεση του ηθοποιού Τζο Κόουλ (του Τζον Σέλμπι που σκοτώθηκε από Ιταλούς μαφιόζους ήδη από το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν), όλο το υπόλοιπο καστ επιστρέφει για μία σεζόν που αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

via GIPHY

Όταν αφήσαμε τους Σέλμπι ήμασταν στο 1926 και ο Τόμας (Κίλιαν Μέρφι) είχε μόλις εκλεγεί βουλευτής. Επομένως οι παράνομες δραστηριότητες της οικογένειάς του θα αποκτήσουν πλέον και πολιτική κάλυψη. Ενώ όμως έχει ξεφορτωθεί τόσο την οικογένεια Τσαγκρέτα όσο και τον Άλφι Σόλομονς (ο Τομ Χάρντι που πλέον μόνο σε flash back μπορεί να ξαναεμφανιστεί ύστερα από τον θάνατο του χαρακτήρα του), θα έχει να κάνει με τις διαβόητες συμμορίες με τα ξυράφια από τη Γλασκώβη.

Ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός της σειράς, είχε αποκαλύψει τον περασμένο Μάιο ότι μελετούσε τις συγκεκριμένες συμμορίες: «Ήταν οι πιο σκληρές στη Βρετανία των τελών της δεκαετίας του 1920 και εκείνης του 1930. Είχαν πολύ συγκεκριμένη δομή και αυτά ακριβώς τα στοιχεία ερευνώ αυτόν τον καιρό. Θα ξεκινήσουμε τη σειρά το 1929, που ήταν περίοδος μεγάλης οικονομικής ευημερίας, και θα μπούμε στα 30s όπου όλοι ξέρουμε τι συνέβη…».

Οι συμμορίες της Γλασκώβης ονομάζονταν έτσι από το όπλο της επιλογής τους, τα ξυράφια – όχι τα ξυραφάκια που έραβαν στο γείσο των καπέλων τους οι Peaky Blinders, αλλά τα μεγάλα, εκείνα των μπαρμπέρηδων.

via GIPHY

Τα καλά νέα πάντως είναι ότι την πέμπτη σεζόν θα ακολουθήσει σίγουρα και μία έκτη, πιθανότατα και μία έβδομη. Ο Νάιτ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να τελειώσει τη σειρά «με τη σειρήνα της πρώτης αεροπορικής επιδρομής στο Μπέρμιγχαμ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο». Επομένως, αν ξεκινήσουμε από το 1929, το σίγουρο είναι ότι θα καλύψουμε ακόμη 11 χρόνια βρετανικής ιστορίας παρέα με τους Σέλμπι.

via GIPHY

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Gaming Lounge #1: Assassins Creed

Το επικίνδυνο παγωτό που πρέπει να είσαι πάνω από 18 για το δοκιμάσεις