in ,

Οι ταινίες της εβδομάδας (13/09-19/09)

Πλούσια αναμένεται η κινηματογραφική εβδομάδα, με την επιστροφή του Ντένζελ Ουάσινγκτον να δημιουργεί εντυπώσεις.

Κυνηγός

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς «Κυνηγός» του Σέιν Μπλακ. Τώρα, οι πιο θανάσιμοι κυνηγοί του σύμπαντος είναι πιο δυνατοί, πιο έξυπνοι και πιο φονικοί από ποτέ, έχοντας εξελιχθεί γενετικά με DNA από άλλα είδη. Όταν ένα νεαρό αγόρι προκαλέσει κατά λάθος την επιστροφή τους στη Γη, μόνο μια ετερόκλητη ομάδα πρώην στρατιωτών και ένας θυμωμένος καθηγητής επιστημών θα μπορέσουν να εμποδίσουν το τέλος του ανθρώπινου είδους. Σκηνοθεσία: Σέιν Μπλακ. Παίζουν: Μπόιντ Χόλµπρουκ, Τρεβάντε Ρόουντς, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ.

Ο Κατάσκοπος που με Παράτησε

Η Όντρεϊ και η Μόργκαν είναι δύο 30άρες κολλητές φίλες που ζουν στο Λος Άντζελες και τελείως απρόσμενα βρίσκονται μπλεγμένες σε μία διεθνή συνωμοσία, όταν ο πρώην φίλος της Audrey εμφανίζεται στο διαμέρισμα τους με μία ομάδα αδίστακτων εκτελεστών να τον ακολουθεί. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους ίδιους τους εαυτούς τους, οι δύο κοπέλες ορμούν στην δράση καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να σώσουν τον κόσμο ενώ τις αναζητούν στην Ευρώπη διάφοροι εκτελεστές αλλά και ένας γοητευτικός αλλά ύποπτος Άγγλος πράκτορας. Σκηνοθεσία: Σουζάνα Φόγκελ. Παίζουν: Μίλα Κούνις, Κέιτ ΜακΚίνον, Τζάστιν Θερού.

Τσε: Ο Επαναστάτης

Μετά την επανάσταση, ο Che βρίσκεται στο απόγειο της φήμης του και της εξουσίας του. Τότε εξαφανίζεται, επιστρέφοντας μυστικά στην Βολιβία όπου οργανώνει μία μικρή ομάδα απο Κουβανούς συντρόφους προκειμένου να αρχίσει την μεγάλη Επανάσταση της Λατινικής Αμερικής. Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ. Παίζουν: Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Κάρλος Μπαρδέμ.

Γλυκιά Πατρίδα

1929, σε απομονωμένη περιοχή της Βόρειας Αυστραλίας. Ο Σαμ είναι ένας Αβοριγίνος μεσήλικας τσοπάνης που εργάζεται για έναν ευγενικό ιεροκήρυκα, τον Φρεντ Σμιθ. Ο Χάρι Μαρς, επιστρέφοντας από το Δυτικό Μέτωπο, τοποθετείται ως νέος υπεύθυνος εκεί, και ο Σαμ με τη σύζυγο του στέλνονται να βοηθήσουν στην ανακαίνιση του φυλάκιού του. Αλλά ο Χάρι αποκαλύπτεται ότι είναι ένας δύστροπος και πικρόχολος άντρας, και η σχέση του με τον Σαμ γρήγορα κλιμακώνεται αρνητικά. Αυτό έχει συνέπεια μια βίαιη ανταλλαγή πυροβολισμών, όπου ο Σαμ σκοτώνει τον Χάρι προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του. Έτσι, ο άτυχος Αβοριγίνος γίνεται ένας καταζητούμενος εγκληματίας για τον φόνο ενός λευκού, και εξαναγκάζεται να διαφύγει μαζί με την έγκυο γυναίκα του στην άγρια απομόνωση. Σκηνοθεσία: Γουόρικ Θόρντον. Παίζουν: Σαμ Νιλ, Μπράιαν Μπράουν, Χάμιλτον Μόρις.

Στις Τρεις Κορυφές

Ο Άαρον προσκαλεί τη σύντροφό του, Λέα, και τον οκτάχρονο γιο της, Τρίσταν, σε μια εκδρομή στο βουνό. Ένα ειδυλλιακό τοπίο έτοιμο να φιλοξενήσει την αφετηρία μιας καινούριας ζωής, σύντομα μετατρέπεται στο τερέν ενός σκληρού ανταγωνισμού, καθώς οι τρεις τους παλεύουν για μια θέση στη νέα οικογένεια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εμμονή του Άαρον να κερδίσει την αποδοχή του μικρού αγοριού πυροδοτεί εντάσεις και ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι εξουσίας, το οποίο σύντομα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Σκηνοθεσία: Γιάν Ζάμπεϊλ. Παίζουν: Μπερενίς Μπεζό, Αλεξάντερ Φέλινγκ.

Η Τζούλιετ, Γυμνή

Η Άνι έχει μακροχρόνια σχέση με τον Ντάνκαν, φανατικό θαυμαστή ενός ξεπεσμένου ροκ σταρ, ονόματι Τάκερ Κρόου. Ο Ντάνκαν είναι περισσότερο αφοσιωμένος στο μουσικό του είδωλο παρά στη σύντροφό του. Όλα αυτά μέχρι η Άνι να γνωρίσει τον Τάκερ. Σκηνοθεσία: Τζέσι Πέρεζ. Παίζουν: Ρόουζ Μπερν, Ίθαν Χοκ, Κρις Ο’Ντάουντ.

Ωραίο μου Διαζύγιο

Η Angela μοιάζει να ζει μια ονειρεμένη ζωή στη Νίκαια, σε ένα όμορφο διαμέρισμα, με τον αγαπημένο της σύζυγο και την έφηβη κόρη της. Την παραμονή των Χριστουγέννων όμως όλα μοιάζουν να καταρρέουν, όταν ο σύζυγός της ξαφνικά την εγκαταλείπει. Τότε η Angela αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή της. Ένα πραγματικό στοίχημα, καθώς θα πρέπει να το κατορθώσει σε πείσμα της νευρωτικής κολλητής της, της τυρρανικής μητέρας της και του ψυχιάτρου της με τις πειραματικές μεθόδους θεραπείας. Σκηνοθεσία: Μισέλ Λαρόκ. Παίζουν: Μισέλ Λαρόκ, Ρόσι ντε Πάλμα.

Ο Λούης και οι Εξωγήινοι

Ο 12χρονος Λούης κάνει φίλους τρεις παράξενους μικρούς εξωγήινους που συντρίβουν το μικρό τους διαστημόπλοιο κοντά στο σπίτι του. Τα μικρά πράσινα πλασματάκια θα κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν το στρώμα που είδαν στο telemarketing! Σκηνοθεσία: Βόλφγκανγκ Λαουενστάιν.

The Equalizer 2

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε έναν από τους πιο γνωστούς του ρόλους και στο πρώτο σίκουελ της καριέρας του. Ο Robert McCall απονέμει δικαιοσύνη στο πλευρό των καταπιεσμένων και αδύναμων. Πόσο μακριά θα φτάσει όμως για κάποιον που αγαπάει; Σκηνοθεσία: Αντουάν Φούκα. Παίζουν: Πέντρο Πασκάλ, Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Είσαι για τρία…θριλεράκια;;

Escape room: The reality (Part 1).