in , ,

Οι 3 πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και κάθε τους κίνηση απασχολεί το κοινό. Ο λόγος για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που συχνά εμπλέκονται σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Μπορεί μερικές να βγάζουν νόημα και ίσως να τις πιστεύαμε, εάν ήμασταν λίγο πιο αφελείς, αλλά κάποιες άλλες ξεπερνούν τα όρια της λογικής.

Ποιες είναι αυτές;

1. Ο πρίγκιπας Charles είναι βρικόλακας

Δε θα προσπαθήσουμε καν να αναρωτηθούμε εάν οι βρικόλακες υπάρχουν. Σύμφωνα με έρευνα της New Idea, o Charles είναι μακρινός συγγενής του Ρουμάνου πρίγκιπα Vlad ΙΙΙ, που είναι γνωστός και ως Δράκουλας. Ο λόγος που η συγκεκριμένη θεωρία έχει υποστηρικτές, είναι ότι οι δυο τους, έχουν ένα κοινό: Την πορφύρα, μία πάθηση που κάνει το δέρμα ευαίσθητο στο φως του ήλιου.

2. Η Βασίλισσα Ελισάβετ Ι ήταν στην πραγματικότητα ο William Shakespeare

Πολλές θεωρίες έχουν ασχοληθεί με την πραγματική ταυτότητα του William Shakespeare. Η πιο παράξενη θέλει την Ελισάβετ Ι να κρύβεται πίσω από το πρόσωπο του διάσημου συγγραφέα. Σύμφωνα με το Ranker, «Η Ελισάβετ ήταν γνωστή για τα ποιήματά της και ήταν εξαιρετικά μορφωμένη, σε αντίθεση με τον Shakespeare, που δεν είχε ιδέα για τη ζωή στην Αυλή – κι όμως όσα έγραψε για αυτήν ήταν απόλυτα εύστοχα.»

3. Η Βασίλισσα είναι σατανίστρια και κανίβαλος


Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι η Ελισάβετ ΙΙ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Philip, κρύβονται πίσω από τις εξαφανίσεις παιδιών. Μάλιστα, παρατήρησαν ότι, όταν το ζευγάρι επισκέπτεται μία περιοχή, ο αριθμός των αγνοουμένων αυξάνεται. Για να στηρίξουν ακόμη περισσότερο το επιχείρημά τους, τονίζουν ότι την εποχή που έκαναν ταξίδι στον Καναδά, χάθηκε μία τεράστια ομάδα παιδιών.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (9/8/18)

Escape Room Quiz – Αυγουστος 2018