in , , ,

Οι “άντρες” της Josaath

Εγώ ρωτάω, εσείς απαντάτε!
Εγώ σκαλίζω τις προσωπικές σας αναμνήσεις και προτιμήσεις,εσείς πάλι απαντάτε!
Εγώ σας πιέζω,εσείς τί κάνετε;;Ω ναι,απαντάτε!
Και φυσικά αγόρια δεν είμαι αδιάκριτη….εντάξει ίσως λίγο…αλλά αυτή η εβδομαδιαία στήλη θα γίνει με σκοπό να σας μάθουμε εμείς οι γυναίκες καλύτερα..
Γιατί ποιός σας είπε ότι σας ξέρουμε 100%;
Θέμα εβδομάδας:

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

Γ.:Καλημέρα , τηλεμεταφορά (teleport) θα ήθελα να έχω. Διότι πας πιο γρήγορα στον προορισμό σου, χωρίς κίνηση, χωρίς καθυστέρηση στα ΜΜΜ κλπ
Γ.:θα ήθελα να ελέγχο τον χρόνο ώστε να μπορούσα να τον πηγαίνω μπροστά, πίσω ή και να τον σταματάω όποτε θέλω!
Β.:Θα ήθελα να ήμουν αόρατος ώστε να έχω στιγμές ηρεμίας και ησυχίας!!!
Μ.:Τηλεμεταφορά 😁🤣
Α.:Αν θα μπορούσα να έχω μια σούπερ δύναμη, δεν θα ήταν ούτε να πετάω, ούτε να μετακινώ πράγματα, ούτε τίποτα τέτοιο. Θα ήθελα να μπορώ να αναγνωρίζω πότε κάποιος λέει αλήθεια ή ψέμματα. Θα μπορούσε να παρομοιαστεί με έναν ορό αλήθειας εμφυτευμένο στο κεφάλι μου!
Σ.:Τι εννοείς αν είχα ;!Σουπερ δύναμη είναι που έχω τόσο υπομονή!!!
Β.:Τηλεκίνηση, γιατί δεν έχει κανένα περιορισμό.
Ζ.:Να ήμουν αόρατος ρε φίλε..Για να μπαίνω στο μπάνιο των γυναικών!!
Ν.:Χμμμμ…Άτρωτος όπως ο deadpool 😀
Κ.:Αν μπορούσα να διαλέξω υπερδυνάμεις σίγουρα στην κορυφή της λίστας μου θα ήταν η τηλεμεταφορά. Πόσες φορές έχω νυστάξει και έχω ευχηθεί να είχα την δύναμη να διακτινιστώ στο κρεβάτι μου!
Ι.:Αν είχα την δυνατότητα να επιλέξω ποια υπερδύναμη θα ήθελα να έχω θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη την απορρόφηση των υπερδυνάμεων των ατόμων που θα βρίσκονταν γύρω μου.Γαμάει;;
Λ.:Θα ήθελα η απόλαυση της σοκολάτας να μην τελειώνει ποτέ και της κόκα κόλα..Τί με κοιτάς έτσι;Αυτό δεν είναι υπερδύναμη ε;
Σ.:Θα ήθελα να ήμουν ο Batman, μπορεί να μην έχει κάποια υπερδύναμη αλλά έχει λεφτά ρε φίλε. Τι πιο καλύτερη δύναμη;Να έχεις εξουσία, χρήμα και δόξα χωρίς να μπορεί ποτέ κανείς και τίποτα να στα στερήσουν.
Μ.:Την δύναμη της αγάπης. Θα βοηθούσα όλον τον κόσμο. Σε κάλυψα;
Β.:Θα ήθελα να μπορώ να μιλάω όλες τις γλώσσες του κόσμου!
Χ.:Να μπορώ να βλέπω το μέλλον ώστε να προετοιμάζομαι για αυτό
Κ.:Να μπορώ να θεραπεύω. Να μπορούσα να βοηθήσω κάποιον να γίνει καλά απλά και μόνο με ένα μου άγγιγμα. Και φυσικά εγώ να είχα ανοσία σε οποιαδήποτε ασθένεια.
Τ.:Την δύναμη του να πετάς. Σίγουρα η μετακίνηση γίνεται παιχνίδι. Το αίσθημα όμως του να βρίσκεσαι ψηλά κοιτώντας από μία άλλη οπτική τους πάντες και τα πάντα είναι μοναδικό. Είσαι ελεύθερος.
Θ.:Να διαβάζω τις σκέψεις των άλλων. Πόσες φορές έχω ευχηθεί να μπορούσα να μπω στο μυαλό κάποιου; Να δω τι σκέφτεται για μένα ώστε να ξέρω τι με περιμένει αλλά και να ξέρω πως να αντιδράσω.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Λίγες σκέψεις στο χαρτί…

Ατάκες στα Escape Rooms Part 2