in , , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (19/7/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα..

Με το φίλο σου τα πράγματα δε πάνε πολύ καλά,νιώθεις ότι σε παραμελεί…απεναντίας ο καλύτερος του φίλος,που δε σε αφήνει αδιάφορη,σε φλερτάρει στενά … τι κανείς ;!

1.Χαχαχχα,Ιντριγκες Χ.
2.Κουβεντιαζω μαζι του και αν δεν βγαλουμε ακρη βαζω τελος..τον καλυτερο του φιλο δεν θα μου περναγε καν απο το μυαλο να γινει κατι ερωτικο..η φιλια πανω απο ολα! Αν καταλαβαινα οτι με φλερταρει θα τον εβριζα και θα το ελεγα και στο αγορι μου! Τραγικο! Δ.
3.Του δίνω να καταλάβει οτι αν συνεχίσει να με παραμελεί υπάρχουν κι άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια Ζ.
4.Μπλοκ και τους δυο Ε.
5.Συζηταω με τον φίλο μου τι τον κανει ν με παραμελεί, αν εχε χασει το ενδιαφέρον του η συμβαίνει κάτι αλλο. Ο φιλος του ομως εχει ηδη Χ!!! Ι.
6.Φυσικά και με αφήνει αδιάφορη!!!Και φυσικά αν με τον φιλο μου τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και τον ήθελα πραγματικά θα του μίλαγα και θα βρίσκαμε λύσεις για να σώσουμε την σχέση μας! Ι.
7.Εννοειται πως θα φλερταρω κι εγω…δεν θα κατσω να περιμενω τον αλλο Κ.
8.Εννοειται τιποτα! Σιγουρα θα κουβεντιαζα και θα προσπαθουσα να λειτουργησει το πραγμα με τον δικο μου αλλιως θα εφευγα τελειως…το σεναριο με το φιλο του δεν παιζει καν.. Χ.
9.Προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα που έχω με τον φίλο μου και αποφεύγω τον κολλητό του. Δε θα έκανα κάτι με κάποιον άλλον ενώ είμαι σε σχέση, πόσο μάλλον αν αυτός ο κάποιος είναι ο καλύτερος του φίλος! (Νταξ ποτέ μη λες ποτέ αλλά τώρα αυτό νιώθω) Χ.
10.Αρχικά..ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ δεν ντρέπεται(έξαλλη με εκανες μεσημεριάτικο)! ο κολλητός προφανώς καρα Χ…οσο για τον φίλο μου…αν οντως με ενδιαφέρει η σχέση μας το συζητάω..αν δω οτι δεεεεεν…ο κάθε ένας τον δρόμο του.. Α.
11.Φυσικά δεν ανταποκρινομαι και το συζηταω με το αγόρι μου. (Αν νιώθεις ότι σε παραμελει και κοιτάς αλλού τότε προφανώς δεν κάνεις γιαυτόν) Π.
12.Ασε μας ρε Ριζινε!!! Ι.
(Με η,είναι Ριζηνός,μην επαναλαμβανόμαστε )
13.Με παραμελεί και θέλει να του μείνω και πιστη?? ΕΕΕ οχι αγάπη μου υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…. κι είναι και διπλα μας 😛 Ε.
14.Εγω μπορεί να τον δοκίμαζα…δε ξέρω εξαρτάται ποσό μου άρεσε …γενικά θα μου άρεσε να κάνω κάτι κρυφό…η αγωνία μη μας ανακαλύψει με εξιτάρει (μη γράψεις το όνομα μου πλιζ)
15.Δεν θα απαντήσω σε αυτή την ερώτηση 😂 Α.
16.Πόσο μαλάκας…μια φορά μαλάκας…πάντα μαλάκας…όλα κατευθείαν στο αγόρι μου!!! Ν.
17.Δε δίνω τέτοια δικαιώματα Ριζηνέ!!! Κ.
(Τουλάχιστον εσύ με έγραψες σωστά)
18.Φευγω γιατι το να σε παραμελει η σχεση σου δεν αλλαζει και του καρφωνω και το “φιλο” του..σκορπιος αλερτ χαχαχα 😂 Κ.
19.Αχ κατακαημένο μου ψυγείακι τι έχεις να τραβήξεις!!! Π.
20.Ποτέ μα ποτέ δε θα έκανα κάτι με φίλο ενός άντρα που έχω μπλεχτεί ερωτικά. Ακόμα κι αν εξωτερικά με ελκύει. Αντίθετα θα προσπαθούσα από εδώ και πέρα να μη συναντιόμαστε καθόλου με αυτόν τον “φίλο”-φίδι και δε ξέρω και αν θα το έλεγα και στο αγόρι μου για να ξέρει τι άνθρωπο έχει στους φίλους του. Αν έχουμε προβλήματα με το αγόρι μου δύο λύσεις υπάρχουν. Ή μιλάμε για να τα λύσουμε ή χωρίζουμε. Υπάρχουν τόσοι άλλοι άντρες δε χρειάζεται να πάω στον φίλο του 😋 Ν.
21.Δεν το συζητώ!!!!Δεν κάνω τπτ μαζί του!!! Α.
22.Θα μιλούσα στο αγορι μου, για να καταλάβω τι πάει λάθος ώστε να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.. Όμως, εφοσων το άλλο παιδί είναι κολλητός του αγοριού μου, δε θα έκανα σίγουρα κάτι μαζί του Γ.
23. “Τα κουβαδακια του και σε άλλη παραλία” .-
Μη τα ισοπεδωνουμε όλα!! Ε.
Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lenathon 2018: Hunt for the Caticorns!

Λίγες σκέψεις στο χαρτί…