in ,

Απόψε προτείνω!!

Yo ma escabro! Τι χαμπάρια; Ξέρω, ξέχασες ότι υπάρχω… και με το δίκιο σου. Όμως εγώ δεν σε ξέχασα..όλον αυτόν τον καιρό που ήμουν εξαφανισμένος έψαξα και βρήκα κάτι δωματιάρες…ΜΟΥΡΛΙΑ ΜΙΛΑΜΕ! Δωμάτια που αν τα παίξεις, «θα τα παίξεις», θα πάθεις κοκομπλόκο, σύγκριο και κρίσεις ηδονής. Για να πάρεις μια γέυση του τι θα ακολουθήσει (βάλε epic music να παίζει στο background) θα σου πω ότι θα αποδράσεις από φυλακές, πραγματικές φίλε μου ναι, και θα ταξιδέψεις σε άλλες διαστάσεις. Σε μπέρδεψα εεε; Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά… Πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά….

1.Prison

  • Εταιρία: The Adventure Arena
  • Περιοχή: Καλλιθέα
  • Δυσκολία: 9 / 10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με εμπειρία 8+ δωματίων ή να έχουν κάνει φυλακή

Ξέρεις φαντάζομαι το τραγούδι «Δεν ξανακάνω φυλακή»… εεε εδώ θα ξανακάνεις και θα ξανακάνεις και θα ξανακάνεις. Θα μου πεις, ίσα ρε κουφοντίνα γιατί τόσο πολύ; Και εγώ θα σου απαντήσω από το τηλεφωνάκι (ξέρεις αυτά που είναι πίσω από κάτι τζάμια) ότι πρόκειται για το καλύτερο prison theme escape room στην Αττική. Διακόσμηση;;; ΣΚΙΖΕΙ! Δεν έχει τύχει να κάνω φυλακή αλλά έχω δει το prison break και μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά κοντά αυτό που είδα, μόνο τα άσπρα σεντόνια έλλειπαν…γκχχμ γκχχμ..ναι..εε..οκ. Το γριφολογικό κομμάτι θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό παίχτη. Δεν μπορώ να πω ότι όλοι είναι μέσα στο κονσεπτ, ένας ξεφεύγει, όμως είναι πανέμορφοι συνδυαστικοί, αυξημένης δυσκολίας και αν με ρωτήσετε…ΝΑΙ ΕΜΠ1 και δεν ΕΒΓ1!! Η ροή του σωστή, γραμμική ως επι τω πλείστον και δεν ξέφευγε από το σενάριο. Είχε και κάποια περάσματα, τα οποία σου προκαλούσαν αυτό που εγώ λέω ΟΥΑΟΥΙΤΙΔΑ!! Σε γενικές γραμμές είναι ένα εξαιρετικό δωμάτιο, που δεν του λείπει τίποτα. Προτείνω να πάρεις άλλους τρεις συμφυλακισμένους και να δοκιμάσετε την τύχη σας, θα περάσετε ΣΟΥΠΕΡ!

Θετικά:
Γρίφοι, Ροή, Ιστορία, Υποδοχή, Τέλος, Περάσματα
Αρνητικά:
Θα ήθελα κι άλλο λίγο…

Βαθµολογία (προσωπική): 10 / 10

2. It

  • Εταιρία: Secret Rooms
  • Περιοχή: Δάφνη
  • Δυσκολία: 9 / 10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με εμπειρία 10+ δωματίων

Αν σε ρωτήσουν τα φιλαράκια σου σε ποιο δωμάτιο να πάτε να τους πεις “It 1-0!!”. Όμως ίσως και να είναι το τελευταίο αστείο που θα πεις. Φαντάζομαι έχεις δει την ομότιτλη ταινία του Stephen βασιλιά οπότε είσαι, by default, υποψιασμένος για το τι θα δεις. Εγώ θα σου πω ένα πράγμα….οι παιδικοί σου εφιάλτες παίρνουν πέτρα και ξύλο και σχηματίζουν ένα δωμάτιο που ατμοσφαιρικά είναι εξαιρετικό και σκιαχτικό. Τώρα πάμε να μιλήσουμε λίγο για τους γρίφους. Είναι πάρα πολύ καλοί, ίσως ένας με χάλασε γιατί μου φάνηκε λίγο άκυρος με το υπόλοιπο δωμάτιο, αλλά επειδή θα με σκοτώσει ο κλόουν κάνω την πάπια. Απαιτούν συνδυαστική σκέψη και είναι μέτριας δυσκολίας, αλλά η αγχωτική ατμόσφαιρα ανέβαζει τρια κλικ το επίπεδο δυσκολίας. Αααα ξέχασα να σου πω, κυκλοφορεί και ένας μανιακός κλόουν μέσα στο δωμάτιο, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί δεν είναι από αυτούς που μοιράζουν μπαλονάκια σε σχήμα σκυλάκι, σπαθί και κουλούρι θεσσαλονίκης. Όχι όχι χαχαχ, μην τρομάζεις, δεν έχει κυνηγητό απλά εντάξει μην κάθεσαι και ακίνητος να περιμένεις το τέλος σου…ρίξε μια τσιρίδα και γενικά βγάλε όλη την υπερέντασή σου. Οπότε, εγώ σου προτείνω να πάρεις μαξ άλλα τρία φιλαράκια που φοβούνται τους κλάουνς και να πάτε να περάσετε τέλεια σε ένα θρίλερ γριφοδωμάτιο.

Θετικά:
Γρίφοι, ροή, μηχανισμοί, υποδοχή, ατμόσφαιρα
Αρνητικά:
Δεν μπορώ να βρω κάτι που να με χάλασε ιδιαίτερα

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

3. Another Dimension

  • Εταιρία: ESC-rooms
  • Περιοχή: Αγία Παρασκευή
  • Δυσκολία: 9 / 10
  • Προτεινόμενος αριθμός ατόμων: 3
  • Προτείνεται για: Ομάδες με εμπειρία 6+ δωματίων

Εδώ φανατικέ φίλε μου ξεφεύγουμε από το θέμα της φυλακής και πάμε σε άλλη διάσταση. Αρχικά, θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είναι ένα δωμάτιο το οποίο στηρίζει 100% αυτό που σου λέει στην περιγραφή. Ίσως να το θες πιο μεγάλο, ίσως πιο φαντεζί ή ίσως να ήθελες να σε μεταφέρει στο παράλληλο σύμπαν που ακούς στα ανέκδοτα. Όμως είναι από τα λίγα δωμάτια που σου λένε «Δραπετομάγκα μου… εγώ ότι σου λέω στο δίνωω..να μαστε ξηγημένοι και σταράτοι να ουμ». Κάθε διάσταση έχει την δική της διακόσμηση, ιδιοσυγκρασία και ιστορία να σου πει, τα οποία είναι περήφημα και τέλεια εκτελεσμένα. Οι γρίφοι του πολλοί, εναρμονισμένοι με την κάθε διάσταση και απαιτούν κυρίως συνδυαστική σκέψη και παρατηρητικότητα. Κινούνται σε μέτρια ως προς την δυσκολία επίπεδα και είναι όλοι αρκετά φαντασμαγορικοί. Λοιπόν, δεν τελείωσα εδω…αααχ…πόσοι από εσάς γνωρίζετε τους Prodigy? (Εσύ που δεν τους γνωρίζεις μπες youtube και μορφώσου) όσοι τους γνωρίζετε απλά στο τέλος θα χτυπιέστε σαν χταπόδια λίγο πριν το ψησιμο, γιατι στο δωμάτιο παίζει ΤΕΚΝΙΛΑ…και νταμπα ντούπα. Ο τελικός γρίφος, είναι για prodigies κυριολεκτικά και μεταφορικά και θα δυσκολευτείς να τον λύσεις γιατί απλά θα επιδεικνύεις τις χορευτικές σου ικανότητες. Το μυαλό σου θα πετάξει σε άλλη διάσταση απλά. Πέραν της πλάκας, ο τελευταίος γρίφος μπήκε στο τοπ 10 μου των τελικών γρίφων. Δεν ξέρω τι να πω…απλά πάρε άλλα δυο prodigάκια και καλά να περάσετε!!!

Θετικά:
Διακόσμηση, ροή, γρίφοι, μουσική, υποδοχή
Αρνητικά:
Θα κάνω σπόιλερ, οπότε δεν θα προσάψω κάτι

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (28/6/18)

The Last Of Us – Part II