in ,

The Last Of Us – Part II

Το παιχνίδι που για πολύ καιρό ήταν καρφωμένο στη πρώτη θέση,στις προτιμήσεις των παιχτών επιστρέφει με μια πολύ δυνατή,συγκλονιστική, συναισθηματική περιπέτεια!!! – η Ellie και ο Joel επιστρέφουν για ένα ταξίδι που θα μας μείνει αξέχαστο και θα κλέψει πάλι της καρδιές μας!!!

Η Naughty Dog έχει ανεβάσει το πήχη και το λιγότερο που περιμένουμε είναι άλλο ένα αριστούργημα.

Πληροφορίες λένε ότι  η Ellie,που θα είναι και ο βασικός playable χαρακτήρας, θα είναι 19 .Όλα πλέον είναι πολύ πιο ήρεμα, κάτι που δεν θα κρατήσει  για πολύ, αφού η ηρεμία αυτή θα διαταραχτεί με κάποιο βίαιο σκηνικό και το παιχνίδι μας θα ξεκινήσει!!!Επίσης,αν κρίνουμε από τα βιντεάκια που υπάρχουν στο διαδίκτυο,η Ellie θα είναι μια πολύ ικανή ηρωίδα,θα υπάρχει σύστημα stealth και προηγμένα animation που θα αλλάζουν ανάλογα τα συναισθήματα της ηρωίδας!!!

Ημερομηνία κυκλοφορίας ;! Χμμμ δύσκολο ακόμα να πει κάποιος με ακρίβεια.Σύμφωνα όμως με τον συνθέτη του παιχνιδίου,Gustavo Santaolalla,μέσα στο 2019 θα μπορούμε να το απολαύσουμε,ύστερα από δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής.

Official trailer

 

Gameplay reveal trailer

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απόψε προτείνω!!

Τα 10 καλύτερα Soundtrack ταινιών τρόμου