in , , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (28/6/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα,

«Συνήθειες που δεν αντέχεις στο σύντροφο σου»

Δεν είναι ποτέ έτοιμος στην ώρα του!!! Ούτε γυναίκα να ήταν…. Α.
Καλημέρα !!! Μισό να σκεφτώ τι θα πρωτοπώ!!…Ευτυχώς ο δικός μου άντρας δεν έχει πολύ εκνευρίστικες συνήθειες. Με ενοχλεί ο φανατισμός του με το μπάσκετ και η υπερβολική τακτικότητα (Υπάρχει κανείς άλλος που να κρεμάει τα πουκάμισα ανά χρώμα ΚΑΙ ανά μοτίβο στη ντουλάπα???!!) Ε.
Δεν αντεχω τις ζηλιες και τα νιαου νιαου…μη σου τυχει 😝 Κ.
Θεε μου ειναι τοσα πολλα… Χαχαχαχα
1)Να αφήνει την πετσέτα μετα το ντουζ βρεγμένη ενα κουβάρι στο κρεβατι.
2)Να μην με βρίσκει στο κινητο με την πρωτη και να παιρνει 4 συνεχόμενες φορες τηλεφωνο γιατι λεει μπορει να έπαθα κατι.
3)Να μου παιρνει απο το φαγητο. Αυτο το τελευταιο παιδια μην το κανετε.. ετσι χάνονται σχέσεις, δάχτυλα ακομα και ζωές!!! Τον λατρευω ομως να σημειωθεί. Χχαχαχ Γ.
Συνήθειες που δεν αντέχω;;;χαχα απο που να ξεκινήσω;;;Δεν αντέχω την ψυχαναγκαστική του τάση σε κάποια πράγματα..Δεν αντέχω τις κρίσεις “τσιγκουνιάς” που κάποιες φορές εκδηλώνει..!!!Κατά τα άλλα όλες οι άλλες συνήθεις παλεύονται😋 Ι.
Δεν αντεχω καν συντροφο Στεφ οχι να εχει και συνηθειες 😂😂 Κ.
Να μη με κοροϊδεύει…όταν κοιμόμαστε αυτοί οι περίεργοι θόρυβοι που μοιάζουν με μικρές εκρήξεις,δεν είναι από το κρεββάτι ….υπάρχει και τουαλέτα ρε αδερφέ …ζευγάρι αλλά μη τα ισωπεδώνουμε όλα… Κ.
Δεν αντεχω να είναι αδιάφορος, να λέει ψέμματα μέσα στα μουτρα μου, να είναι τσιγκούνης και να ειρωνικός ✌🏼 Γ.
Για κάποιο περίεργο λόγο είναι συνήθεια που έχουν και οι φίλοι μου, ακόμα και η αδερφή μου…Λοιπόνον..ξεκινάει να μου πει μια ιστορία και κάνει παύσεις…αλλά μιλάμε για ΠΑΥΣΕΙΣ όχι αστεία…ολόκληρου λεπτού ή και παραπάνω.ΠΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ!. Α.
Να μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας για τους φίλους μου και να μην ασχολείται καθολου με τα αθλητικά (& όμως είμαι κοπέλα 😋) Γ.
Ποπο εσεις οι αντρες εχετε ποσες κακες συνηθειες..ειστε τοσο κακομαθημενοι απο τις μανουλες που με φερνει πολλες φορες στα ορια μου.. μια συνηθεια που υπαρχει συνηθως ειναι η ακαταστασια, επισης οι περισσοτεροι αντρες δεν μπορουν να κανουν 2 πραγματα ταυτοχρονα, δηλαδη τηλεοραση=αποχαυνωση..ποπο εχω να πω παρα πολλα αλλα θα μεινω εδω…❤️ και ας τους αγαπαω ετσι. Δ.
Να το παίζει κουρασμένος όταν έχει «ικανοποιηθεί» και να μην υπολογίζει ότι και η γυναίκα έχει ανάγκες … κορίτσια μακρυά από αυτούς …τους λεγόμενους «Παρτάκιδες» Φ.
Χα! ευκολακι αυτο,το να μην με σεβεται και να αφήνει τον εαυτό του “χαλαρό”,με πιανεις….το να κάνει γουρουνιές δλδ. Κ.
Οχιιι εσυ με καις 😂😱😋
(εγώ το κάνω αυτό ;! Μα είναι σχεδόν ανώνυμες οι απαντήσεις)
Γλυκουλι μου.. νομιζω οτι ακομη και τα “ενοχλητικα” πραγματα του συντροφου σου ειναι στοιχεια που ερωτευεσαι.Γενικα ομως δεν εχω κατι που να με ενοχλει σε υπερβολικο βαθμο, προσπαθω να το φτιαξω! Ε.
-Δεν έχω συντροφο, δεν είναι αστείο αυτό με τις ερωτήσεις πια…Ρατσιστές
-Σε μένα μιλάς,άσε τα ψόφια!!!
-Αφου δεν έχω… 😞
-Πες υποθετικά!!
-Οχι!!!Είστε ρατσιστές για εμάς τους σινγκλς. Π.
Αυτο που δεν θα αντεχα στον συντροφο μου ειναι η καταπιεση η αδιαφορια η ζηλια η τσιγκουνια και να μην εχει τροπους. K.
Το κάπνισμα πρώτο και κυριότερο!!
Το ότι νευριάζει εύκολα.
Το ότι δεν είναι escaper και δεν αντιλαμβάνεται την αγάπη μου για τα escapes!! ❤️ N.
“Αν υπήρχαν συνήθειες που δεν μπορώ να αντέξω δε θα της είχε ο σύντροφος μου αλλά κάποιος άλλος” Μ.
Μια από τις συνήθειες του συντρόφου μου που δεν αντέχω,είναι όταν παρατάει τα πράγματα του από δώ και από κει!Το χειρότερο όμως είναι οτι πρέπει να τα μαζέψω εγώ!
Λοιπον συνηθειες που δεν αντεχω στον συντροφο μου ενας πρωην μου δεν με φιλουσε μετα την πιπα! Ε Λ Ε Ο Σ !!! νταξει πλακα κανω. ειμαι ενα ατομο που οι συνηθειες του άλλου φτιαχνουν ενα μοτιβο στην καθημερινότητα και τον κάνουν να ξεχωρίζει στα ματια μου, είτε αυτες είναι καλές, είτε κακές (μη σου πω οτι οι κακες συνηθειες είναι λίγο πιο αγαπημένες μου ) αλλά οπως σε κάθε ανθρωπο ετσι και σε εμενα υπάρχει κάτι που κάνει triggered τον εγκεφαλο μου και θελω απλά να σπάσω τον αλλον στο ξυλο. 1.μασουλημα με ανοιχτο στομα 2. να μιλάει για τις κενωσεις του και να αποκαλει την λεκάνη ΘΡΟΝΟ! νομίζω αυτά είναι τα χειροτερα μου. Ι.
Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (28/06-04/07)

Απόψε προτείνω!!