in , , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (14/6/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα..

Ποιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβου;

Καπου ησυχα να μπορουμε να συζηταμε.Α
Να με πάει το βράδυ βόλτα στη παραλία να περπατάμε ανέμελα και να πίνουμε μπυρες!!(όχι στημένα πράγματα). Α.
Στην θαλάσσα σε beach party. Με πολύ χορό στην άμμο και βραδινό μπάνιο. Μ.
Πρώτο ραντεβού, βράδυ σε ένα μπαράκι με τραπέζια πάνω στην παραλία κ κεριά παντού πάνω στην άμμο!Ν.
Ωραια…λοιπον το πρωτο μου ραντεβου θα ηθελα να γινει σε μια παραλια …να δουμε το ηλιοβασιλεμα και να συζηταμε για διαφορα θεματα…ααα και να πινουμε κρασι.Κ.
Θα ήθελα το πρωτο ραντεβού να περιλαμβάνει ολο το πακέτο..Πρώτα μια ανθοδέσμη σταλμένη σπίτι μου..Μετα μια λιμουζίνα σταλμένη απο εκεινον να με πάρει, για να με πάει στο κυριλέ εστιατόριο με θέα όλη την Αθήνα, όπου θα με περιμένει ήδη εκεί!! Ι.
Σε ενα ησυχο εστιατοριο με ωραιο φαγακι και κρασακι.Κ.
Κάπου ήσυχα όπου θα μπορείς να συζητήσεις για να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλο. Ιδανικά σε κάποιο παραλιακό μαγαζάκι για κοκτέιλ!!Ε.
Σε ένα μαγαζί με cocktails, σε μια ωραία καφετέρια, η και σε κανενα Escape να με πήγαινε δε θα είχα θέμα 😂. Τζ.
Σε ενα ήσυχο καφε με δεντρα και φυτα να μπορουμε να γνωριστουμε. Οχι με τα φυτα με το αγορι!!! Ι.
Πολύς ντόρος γίνεται γύρω απο το πρώτο ραντεβού, αλλά χωρίς να είναι απαραίτητο. Δεν έχει σημασία αν θα πας σε ακριβό μαγαζί, σε φθηνό, για φαγητό, για ποτό, για καφέ. Σημασία έχει όπου κι αν είσαι να περάσει η ώρα σαν να πέρασαν 10 λεπτά. Να βλέπεις ενδιαφέρον από τον άλλον να σε γνωρίσει, να σου κάνει ερωτήσεις και να μη μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Και ναι όσο και αν διηστανται οι απόψεις ως προς αυτό, ιδανικό είμαι να κεράσει ο άντρας!!! Όσο για το αν θα υπάρξει φιλί στο πρώτο ραντεβού. Αν έχει εξελιχθεί καλα, και υπάρχει χημεία, γιατί όχι; Θα ηταν ενα ωραίο κλείσιμο 😉
Που αλλού,στον Αριστοφάνη!!Ε.
Το πρώτο μας ραντεβού θα ήθελα να είναι σε κάποιο μαγαζί,με θέα την θάλασσα και ωραια μουσικη!Εναλλακτικά,σε ένα μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας με ψαγμένα cocktails!Ε.
Δεν τα έχω σκεφτεί ακριβώς όλα αυτά! Όλα ειναι διαφορετικά και εκεί είναι η μαγεία! Ε.
Πρωτο ραντεβου θα ηθελα να με παει σε μια ωραια ταρατσα στο κεντρο με χαμηλο φωτισμο. να πιουμε ενα ποτο και να μιλαμε ωρες ατελειωτες 😀 Τζ.
Καλησπέρα!! Είτε για φαγητό, είτε για ποτό κάπου να μην έχει πολύ δυνατά μουσική για να μπορώ να μιλήσω με τον άλλο κ να γνωριστούμε καλύτερα.Α.
Απλά μια βόλτα στην Αθήνα χέρι χέρι,άντε κι ένα γλυκάκι από το Σερμπετόσπιτο…Κ.
Ποτάκι κάπου παραλιακά, ιδανικά θα ήταν στο Moorings που θα ακούγαμε και καλη μουσική!!!:p Μ.
Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (14/06-20/06)

Τι σημαίνει «πουρμπουάρ» και ποια είναι η ιστορία του;