in ,

..Λίγο πριν το αρνί!

Καλημέρα αγαπημένα μας “Μαυρόσκυλα”, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη! Έχουμε Πάσχα και ενώ όλοι σουβλίζουν, εγώ αποφάσισα να γράψω αυτό το κειμενάκι.

Τα Μαυρόσκυλα όπως πολύ πιθανόν ήδη γνωρίζεται  ξεκίνησαν σαν μια ομάδα για Escape Room, σιγά σιγά αυτό εξελίχθηκε κι αν θα πρέπει να αυτοχαρακτηρίσω το τι είμαστε η σωστή φράση νομίζω πως είναι, μια συντροφιά, μια συντροφιά που συνέχεια εξελίσσεται, ένα νεανικό διαδικτιακό περιοδικό που προσπαθεί να γίνεται καλύτερο και πληρέστερο!

Ποτέ δε μπήκε το κέρδος στη μέση, όλα ξεκίνησαν με μεράκι αλλά και με κέφι, με διάθεση να μοιραζόμαστε πράγματα που μας ενδιαφέρουν. Ποτέ δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει κάποια κατεύθυνση από κάποιον τρίτο και σε αυτό είμαι και θα είμαι απόλυτος.(απάντηση προς κάποιους κακοήθεις) Κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στο εγχείρημα αυτό, με οποίο τρόπο, όλους αυτούς που μας έταξαν φύκια και μεταξωτές κορδέλες και εξαφανίστηκαν, αλλά και σε αυτούς που στη διαδρομή κουράστηκαν. Εγώ θα είμαι εδώ και με χαρά περιμενώ νέες ιδέες για να υλοποιήσουμε!! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ποτέ δεν ήμουν καλός σε αυτά (αυτό ίσως να το βλέπετε και στα βίντεο του Escape Hero), πρέπει εξάλλου να σουβλίσουμε και αρνί.

Καλό Πάσχα σε όλους και εύχομαι η Ανάσταση του Θεανθρώπου να σας κάνει καλύτερους ανθρώπους! Εκεί που σταματάει το μυαλό, αναλαμβάνει η καρδιά!Μην την υποτιμάτε ποτέ!

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Τύποι GM (a.k.a Game-Master)

10 απο τις πιο εμβληματικές ατάκες από ταινίες του Χόλιγουντ!