in ,

Συνέλαβαν δύο δραπέτες σε… escape room!

Η τύχη εγκατέλειψε δύο γυναίκες από τον Καναδά όταν, μία ημέρα αφότου δραπέτευσαν από τη φυλακή, συνελήφθησαν να παίζουν σε ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης (escape room).

Οι δύο γυναίκες είχαν αποδράσει την περασμένη Δευτέρα από τις φυλακές της Αλμπέρτα πηδώντας από τον φράχτη.

Η 23χρονη Kelsie Laine Marie Mast και η 20χρονη Samantha Faye Toope εκτελούσαν ποινή φυλάκισης για αδικήματα σχετικά με όπλα και θεωρούνται αρκετά βίαιες μικροεγκληματίες.

Την επομένη της απόδρασης, η αστυνομία έλαβε την πληροφορία ότι εθεάθησαν σε κτίριο στο Έντμοντον να παίζουν σε ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης, γνωστό στους περισσότερους ως escape room.

Παρά την πρακτική τους εμπειρία, οι δύο γυναίκες δεν κατάφεραν να λύσουν τους γρίφους που ξεκλειδώνουν τις πόρτες του διαδραστικού παιχνιδιού.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν την επομένη της απόδρασής τους.

Όπως δήλωσε στο GlobalNews, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, η συμπεριφορά των δύο γυναικών ήταν απόλυτα φυσιολογική και δεν κίνησαν καμία υποψία, γι’ αυτό όταν εισέβαλε η αστυνομία, δεν φαντάστηκε ότι θα αναζητούσαν εκείνες.

Η σύλληψη έγινε χωρίς να ασκηθεί καμία βία με τις δραπέτισσες να την δέχονται μάλλον στωικά.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιατί να βγεις με έναν καράφλα (δύο εν δυνάμει καράφλες εξηγούν)

Quiz για δυνατούς δραπέτες!