in

Οι λόγοι που μισούμε τις Δευτέρες

Αν και εσύ ανήκεις σε αυτούς που λατρεύουν να μισούν τις Δευτέρες, τότε σίγουρα θα συμφωνήσεις με πολλά από τα παρακάτω.

1. Σηματοδοτούν το τέλος του Σαββατοκύριακου.

Πολύς κόσμος δουλεύει πέντε ημέρες την εβδομάδα και έτσι το Σαββατοκύριακο βρίσκει ευκαιρία να κάνει πράγματα που καθ’ όλη την εβδομάδα δεν έχει χρόνο να κάνει, όπως το να βγει με φίλους, να έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό του και γενικά να περάσει λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Η Δευτέρα μας προσγειώνει απότομα μιας και πρέπει να μπούμε πάλι σε πρόγραμμα και το ξυπνητήρι χτυπάει νωρίτερα από το Σάββατο και την Κυριακή… μεταξύ μας…ποιος βάζει ξυπνητήρι το Σαββατοκύριακο;

2. Το Σαββατοκύριακο είναι σε πέντε μέρες, αλλά τις Δευτέρες φαντάζει αιώνας.

Πέντε μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο…. Κάποιος να μας εξηγήσει υπεύθυνα γιατί οι Δευτέρες (και όχι μόνο) περνάνε με ρυθμούς κουτσής χελώνας, ενώ τα Σαββατοκύριακα τρέχουν σαν Ferrari.

3. Οι τύψεις του Σαββατοκύριακου.

Σε όλους μας έχει τύχει να κάνουμε πράγματα το Σαββατοκύριακο για τα οποία μετανιώνουμε τις Δευτέρες… Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η υπέρμετρη κατανάλωση ποτού και φαγητού, η οποία δεν αργεί να μας χτυπήσει την πόρτα. Μια συμβουλή_ ΜΗΝ ζυγίζεστε τις Δευτέρες!!!

4. Κανείς δεν τις περιμένει πως και πως.

Κανένας, μα κανένας δεν περιμένει πως και πως τις Δευτέρες, είτε είναι παιδάκι που έχει να πάει σχολείο (ωχ!), είτε φοιτητής (Τι εννοείς ότι πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα ΚΑΙ τις Δευτέρες;), είτε εργαζόμενος, είτε συνταξιούχος. Η μέρα από μόνη της αποπνέει κάτι μουντό… Οκ εκτός αν έχεις γενέθλια ή γιορτή, αλλά και πάλι θα τα περάσεις μόνος μιας και δεν ενδείκνυται για πάρτι αφού όλοι δουλεύουν.

5. Είναι η μέρα που πρέπει να ολοκληρώσεις ότι άφησες μισό το Σαββατοκύριακο.

Πολλές φορές τυχαίνει να έχουμε να κάνουμε άπειρα πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει από την Παρασκευή, αλλά έλα μωρέ…ήρθε το Σαββατοκύριακο, ώρα για πάρτι! Ξέχασέ τα όλα, θα τα κάνεις από Δευτέρα… Από Δευτέρα… Όλη η ειρωνεία κρυμμένη σε μια φράση. Μπορεί η Δευτέρα να κυλάει σε ρυθμούς χελώνας, όπως είπα και πριν, αλλά φυσικά δεν πρόκειται να προλάβεις να κάνεις όλα όσα πρέπει να κάνεις και όλα όσα έχεις αφήσει μισά από την προηγούμενη εβδομάδα. Από Δευτέρα… μέχρι και ο Κιάμος δεν τα κατάφερε.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Jedi Masters: Οι ισχυρότεροι πολεμιστές του καλού

Τα επιβατικά drones που θέλουν να γίνουν τα πρώτα ιπτάμενα ταξί