in ,

5+1 ταινίες υπερηρώων που θα δούμε μέχρι το 2018

Τα τελευταία χρόνια οι ταινίες που αφορούν τους υπερήρωες φαίνεται να κάνουν θραύση και δικαιολογημένα. Η τεχνολογία έχει, επιτέλους, φτάσει σε επίπεδο που ακόμα και οι πιό δύσκολες και πολύπλοκες λήψεις είναι εφικτό να γίνουν ακόμα και μέσα σε ένα στούντιο. Οι λάτρεις των κόμικ και όχι μόνο αδημονούν για τις επόμενες ταινίες καθώς ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και ψηλότερα. Τι, όμως, έχουμε να αναμένουμε από ταινίες που αφορούν υπερήρωες το 2018, σύμφωνα με ότι γνωρίζουμε?

# Thor: Ragnarok

Ο Thor επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για μία ακόμα “σόλο” ταινία. Αυτήν την φορά έρχεται αντιμέτωπος με την Hela και με το τέλος των πάντων. Φυσικά, όπως σε αρκετές από τις τελευταίες ταινίες των υπερηρώων, δεν είναι μόνος του. Βασικοί “συνεργάτες” του είναι ο Hulk και ο αδερφός του, Loki. Θα καταφέρει ο Θεός του Κεραυνού να νικήσει και να σώσει τον κόσμο από την Θεά του Θανάτου? Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου.. Λιγότερο από ένας μήνας λοιπον.




# Justice League

Από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες και η τελευταία που αφορά υπερήρωες για το 2017. H DC ενώνει, επιτέλους, στην μεγάλη οθόνη τους καλύτερους υπερήρωες της. Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Cyborg και..Superman? θα αποτελούν τους πυρήνες της ομάδας που θα προσπαθήσει να σώσει τον κόσμο από την ολοκληρωτική καταστροφή. Κινηματογραφικό ντεμπούτο για τους Flash, Aquaman και Cyborg αλλά και ορισμένους δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως ο Διοικητής Gordon του Gotham City. Υπάρχει, άραγε, ελπίδα…? Αναμένεται στην Ελλάδα στις 16 Νοεμβρίου με τεράστια ανυπομονησία.

 

# Black Panther

Η πρώτη ταινία που αφορά υπερήρωα καθώς και η πρώτη για τον συγκεκριμένο, σχετικά άγνωστο μέχρι πριν από λίγο καιρό, υπερήρωα που όμως έχει θέσει πολύ υψηλές προσδοκίες. Καιρός, λοιπόν, να γνωρίσουμε τον Black Panther σε ένα φουτουριστικό σκηνικό, όπως μαρτυρά και το trailer της ταινίας. Ενθουσιασμός αλλά και περιέργεια τόσο για την ιστορία όσο και για τις “δυνατότητες” του Black Panther που θα λάβει τέλος για το ελληνικό κοινό στις 15 Φεβρουαρίου.

 

# Avengers: Infinity War, Part I

Τι είναι καλύτερο από το να βλέπουμε μιά ταινία με “κάποιους” υπερήρωες? Προφανώς μια ταινία που τους περιέχει όλους. Όλοι οι υπερήρωες που έχουμε γνωρίσει και ανήκουν στο MCU θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για 2 ταινίες αν και φημολογείται ότι οι δύο ταινίες θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό και σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέοι τίτλοι. Βασικός “κακός” της ταινίας θα είναι ο Thanos και καλώς ή κακώς οι φήμες περί “απωλειών” αρκετών υπερηρώων δίνουν και παίρνουν. Λογικό αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της δύναμης που διαθέτει ο Thanos αλλά και της ρεαλιστικότητας που θα προσδώσει. Αναμένεται στην Ελλάδα στις 4 Μαϊου.

 

# Deadpool 2

Ο πλέον αμφιλεγόμενος υπερήρωας επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη. Μετά την περσινή του επιτυχία ο Deadpool επανέρχεται με δυνατότερο αντίπαλο αλλά και μεγαλύτερες δόσεις γέλιου. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τους ελάχιστους υπερήρωες που “σπάει” τον τέταρτο τοίχο, μπορεί δηλαδή να απευθύνεται στο κοινό. Κεντρικός αντίπαλος του είναι ο Cable, ένας “πρωτοεμφανιζόμενος” κακός που ανυπομονούμε να γνωρίσουμε, ωστόσο αναμένονται και ορισμένες συμμετοχές “έκπληξη”. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

 

# Ant-Man and the Wasp

Ο Ant-Man  μετά την πρώτη του ταινία και την συμμετοχή του στο Civil War επιστρέφει και αυτή την φορά έχει στο πλευρό του την Wasp. Αρκετά νωρίς για να έχουμε μια συνολικότερη εικόνα όσον αφορά το σενάριο αν και κυκλοφορούν ήδη ορισμένες φήμες χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι. Στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας θα προβληθεί περίπου στα μέσα Ιουλίου.

 

Βέβαια, αυτές είναι οι ταινίες που έχουμε να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ευτυχώς, οι λάτρεις του είδους θα έχουν να περιμένουν ακόμα περισσότερες ταινιές τόσο μέσα στο 2018 όσο και στα επόμενα, τουλάχιστον, 3-4 χρόνια. Οπλιστείτε με υπομονή καθώς ο δρόμος θα είναι μακρύς αλλά είμαι σίγουρος οτι το θέαμα που θα προσφέρουν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μας.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φοβάστε και σεις τους κλόουν; Γιατί όλοι τους απεχθάνονται;

Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Ο ρεαλιστής που θυσιάστηκε για το αδύνατο.