in ,

101017

-03.22

Μόλις ξύπνησα ιδρωμένος, ουφ, ήταν όνeιρο ….πόσο αληθινό ;!

Ήμουν λέει δραπέτης, από τους καλύτερους, είχα καταφέρει να ξεφύγω από ζούγκλες, φυλακές, κλειδωμένα υπόγεια  και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νουs. Η φήμη μου είχε ταξιδέψει τόσο πολύ που μια επίλεcτη ομάδα Δρaπετών με είχε προσθέσει στο δυναμικό της.
Ολοι εμείς οι Drapetes είχαμε ένα γκρουp στο Facebook κι από εκεί ο ένας συμβουλευόταν τον άλλον, αλλά και ανταλλασαμε πληροφορίες για νέες προκλήσεις.
Μeτα από καιρό, ύστερα από ομόφωνη απόφαση, αποφάσιστηκε να γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας, με σκοπό να γνωριστούν οι καλύτεροι των καλύτερων…..

Έτσι λοιπόν, ορίστηκε ένα μυστικό σημείο συνάντησης, κάπου στην Αθήνα, που μόνο οποίος κατάφερνε να ξεπεράσει μια σειρά από dοκιμασίες θα μπορούσε να φτάσει στο τέλος και να παραβρεθεί στη συναντήση αυτή ….
Πωωωω τι όνειρο κι αυτό…. θύμαμαι τόσες λεπτομέρειες! Το μόνο που δε θυμάμαι ήταν από που θα ξεκίνουσε αυτό το κυνήγι της μυστικής τοποθεσίας…

Προσπάθησα να κοιμηθώ πάλι, ένα νούμερο δε με άφηνε να ηρεμήσω….101017…..”

Η πρώτη μυστική συνάντηση των καλύτερων escaper της Ελλάδος είναι γεγονός!!! Το γκρουπ “Drapetes”, διοργανώνει ένα “outdoor interactive game”, όπως το αναφέρει, με κατάληξη τη πολυπόθητη μυστική  τοποθεσία. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο δρόμο, και ο κάθε δραπέτης θα πρέπει να λύσει μια σειρά από γρίφους για να του αποκαλυφθεί το σημείο της συνάντησης. Το παιχνίδι ξεκινάει παραλαμβάνοντας το πρώτο στοιχείο από…(αν είσαι γνήσιος δραπέτης έχεις ήδη ότι χρειάζεσαι)

Μια πολύ όμορφη ιδέα, που γίνεται για πρώτη φορά στη Ελλάδα. Το παιχνίδι στήθηκε κ θα εκτελεστεί από μέλη της ομάδας, που ο καθένας τους έδωσε ότι καλύτερο μπορούσε. (Είμαστε περήφανοι πολύ που το δικό μας παιδί, Κώστας Παπαρουσάκης είναι ένας από αυτούς).

Τα Μαυρόσκυλα στηρίζουν τους drapetes, αλλά και το event αυτό, οπότε θα συμμετέχουν ενεργά.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΩ! ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΔΗΛΩΝΩ!

Οι ταινίες της εβδομάδας 05-11/10