in

GoT: Ο Τόρμουντ, ο Μπέρικ, ο Τζόρα και ο Σκύλος έκαναν συγκρότημα!

Από τις πιο ωραίες στιγμές του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones» ήταν το παρεάκι που έκαναν ο Τόρμουντ, ο Μπέρικ Ντοντάριον, ο Τζόρα Μόρμοντ και ο «Σκύλος» Σάντορ Κλιγκέιν όταν πέρασαν το Τείχος για να πιάσουν έναν Λευκό Οδοιπόρο.

Αυτό το παρεάκι, μάλιστα, σχημάτισε συγκρότημα, και το Brotherhood Without Banners έγινε Botherhood Without Banjos! Σε αυτό το βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, ερμηνεύουν το «I hope that I don’t fall in love with you» του Τομ Γουέιτς.

Το βίντεο ανέβασε στο Instagram ο Κρίστοφερ Χίβιου που υποδύεται τον Τόρμουντ, ανακοινώνοντας και τον τίτλου του (φανταστικού) άλμπουμ τους, «What will fate bring us?». Ο Χίβιου και ο Ρόρι ΜακΚαν (Σκύλος) τραγουδούν, ενώ ο Ίαν Γκλεν (Τζόρα) παίζει κιθάρα και ο Ρίτσαρντ Νόρμερ (Μπέρικ) γιουκαλίλι.

Κυκλοφορεί και ένα ακόμη βίντεο με το τραγουδι «Yellow Bird», αυτή τη φορά με τον «Σκύλο» σε φωνητικά και κιθάρα και τον Τόρμουντ να σιγοντάρει. Αναμένουμε την ανακοίνωση της περιοδείας, το cd, τις αφίσες, τα μπλουζάκια!

 

Πηγή:Reader.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sith Lords: Οι δυνατότεροι όλων των εποχών

10 κορυφαίοι προορισμοί για διακοπές τον Σεπτέμβριο!