in , ,

Καρτουνίστας έφτιαξε το trailer του Κωνσταντίνου και Ελένης σε anime και τώρα θέλουμε να δούμε ολόκληρο το επεισόδιο

Ας κάνει κάποιος και Απαράδεκτους σε anime ρε παιδιά ανιμε

Λοιπόν, τα anime είναι ένας τύπος κινούμενων σχεδίων που προέρχονται από την Ιαπωνία και έχουν γίνει δημοφιλή παγκοσμίως. Η λέξη “anime” προέρχεται από την αγγλική λέξη “animation” και χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για να περιγράψει όλες τις μορφές κινούμενων σχεδίων. Εκτός Ιαπωνίας, ωστόσο, ο όρος anime αναφέρεται συνήθως στα κινούμενα σχέδια που έχουν το ιδιαίτερο σχεδιαστικό στυλ των manga των Ιαπωνικών κόμικς. Ναι, ξέρω, παλιά και τα anime στην Ελλάδα τα λέγαμε manga αλλά ήρθαν τσαμπουκαλεμένα τα late millennials και μας εξήγησαν τη διαφορά.

Για το Κωνσταντίνου και Ελένης δε νομίζω να χρειάζεστε πληροφορίες. Η σειρά που έγραψε ο Χάρης Ρώμας μαζί με την Άννα Χατζησοφιά, παίζει κάθε χρόνο στον Αντ1 από το 1998 που πρωτοπροβλήθηκε και έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές Ελλήνων. Μπορεί να έβγαλε μόνο 2 σεζόν (σταμάτησε το 2000) αλλά αυτές οι δύο σεζόν μπορούν να παίζονται ες αεί καθώς υπάρχουν φανατικοί της σειράς σε κάθε ηλικία και αυτό φαίνεται από τα δεκάδες νέα memes που εμφανίζονται non stop στα social media και τα φτιάχνουν και τα διαμοιράζουν πλέον και οι ζούμερς.

Τι θα γινόταν αν συνδυάσουμε τα γιαπωνέζικα anime με μία από τις κλασσικότερες ελληνικές κωμικές σειρές; Αυτό προσπάθησε να απαντήσει ο Νίκος Πολυχρονόπουλος, φτιάχνοντας ένα trailer της σειράς σε ένα εντυπωσιακό anime!

Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, τώρα που ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός φαίνεται να μετατράπηκε σε βυζαντινό αυτοκράτορα.

ΠΗΓΗ

 

ΚΟΥΙΖ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ

ΚΟΥΙΖ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ #2

Πώς σου φάνηκε;

Squid Game 2 : Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία του δεύτερου κύκλου

10/10 #pamenapaiksoume3