in , , ,

ESCAPE ROOMS ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ!!!

Τις τελευταίες μέρες 5 αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας «παίζουν ένα παιχνίδι μυστηρίου» που μας θυμίζει πολύ έντονα Escape Room!

Καλημέρα δαιμόνιε Escaper, ναι σε σένα  μιλάω που ζεις και αναπνέεις για να κλειδώνεσαι και να προσπαθείς να αποδράσεις ….

Σκοτάδια , περάσματα, στοιχεία, γρίφοι, όλα με ένα σκοπό … την απόδραση!!  Παντού και πάντα θέλεις να εξερευνείς  … να λύνεις … και φυσικά να κάνεις Escape!!

Τη μανία μας αυτή κατά καιρούς έχουν «εκμεταλλευτεί» διάφορες εταιρίες για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους . Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι η Fanta είχε συνεργαστεί με το Mindtrap, η Swiss Air με το Athens Clue ενώ η Redbull είχε πραγματοποιήσει το πρώτο παγκόσμιο τουρνουά Escape Room.

Πρόσφατα λοιπόν άλλη μια εταιρία χρησιμοποιεί το αγαπημένο μας χόμπι για να διαφημίσει το προϊόν της ! Πρόκειται για το ploom-x, ένα προϊόν θερμαινόμενου καπνού από την εταιρία JTI!

Στα πλαίσια λοιπόν της προώθησης του προϊόντος , 5 διάσημα πρόσωπα, αγαπητά στις νεότερες ηλικίες, δέχθηκαν ένα ανώνυμο σημείωμα , με ένα qr και ένα μήνυμα.

H Ζενεβιέβ Μάντζαρη, η Ευγενία Σαμάρα, ο Γιώργος Μαυρόπουλος, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αλλά και ο Δημήτριος Καρβέλης, ύστερα από το περίεργο αυτό μήνυμα κατέληξαν σε ένα δωμάτιο μαζί και ο καθένας πρέπει να λύσει το δικό του γρίφο – δοκιμασία για να καταφέρουν όλοι μαζί να κάνουν Escape !!!

Στις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και στα βίντεο θα δείτε όλη την ιστορία όπως  ξετυλίγεται από τα προφίλ των παραπάνω στο Instagram, αλλά και το φιναλε της … που μας αφήνει με ερωτηματικά και υποσχέσεις για μια ενδιαφέρον συνέχεια !

Εσείς τι λέτε …

Κατάφεραν να αποδράσουν  ;;;

 

 

Αυτά ήταν τα σημειώματα που δέχτηκαν οι 5 παίχτες μας … πάμε να δούμε και τι έγινε στη συνέχεια …

 

 

Πώς σου φάνηκε;

Ξέρουμε τι σκέφτονται για σένα οι μπάρμεν μόλις ακούσουν τι πίνεις

Harry Potter: Νέο ντοκιμαντέρ αφηγείται την σκοτεινότερη ιστορία από τα γυρίσματα