in , , ,

Γράφτηκε για εκείνη αλλά είπε «όχι» στον Ρώμα: Αυτή η ηθοποιός απέρριψε τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη

Η άγνωστη πληροφορία που θα άλλαζε τα πάντα.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πώς θα ήταν άραγε το «Κωνσταντίνου & Ελένης» δίχως την Ελένη Ράντου;

Σίγουρα, η ερώτηση αυτή δε θα άρεσε σε κανένα fan της σειράς που αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες όλων των εποχών. Μάλιστα, τραβάει χρόνια αυτή η κολόνια, αφού ακόμα και στις επαναλήψεις, η επιτυχία της μικρής οθόνης αποδεικνύεται η καλύτερη συντροφιά στα περισσότερα ελληνικά σπίτια.

Ωστόσο, οι ατάκες που ξεχώρισαν, οι εντάσεις ανάμεσα σε αυτό το παντελώς αντίθετο δίδυμο και τα γέλια που προκλήθηκαν δε θα ήταν ακριβώς ίδια, αν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα για το ρόλο της Ελένης Βλαχάκη είχε δεχθεί.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξή του, όσο έγραφε το σενάριο, η ηθοποιός που σκεφτόταν για πρωταγωνίστρια ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η ίδια η Ελένη Ράντου, κατά την πρώτη της επαφή με το σενάριο είχε συμφωνήσει πως «ήταν πολύ περισσότερο Δήμητρα».

Γράφτηκε για εκείνη αλλά είπε «όχι» στον Ρώμα: Αυτή η ηθοποιός απέρριψε τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη (Pic)

Αν και εκείνη αποτελεί επίσης αγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης, σίγουρα στο μυαλό και τη καρδιά μας αυτή η θέση δε θα μπορούσε να αντικατασταθεί εύκολα.

Εσυ έχεις παίξει το ΚΟΥΙΖ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ , αν όχι και θέλεις πάτησε εδώ 

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χάρι Πότερ: Θα κυκλοφορήσει νόμισμα με τον ‘Αλμπους Ντάμπλντορ

MasterChef: Ποια είναι η εισβολέας που μπαίνει σήμερα στο Μαστερσεφ; Κλάματα και χάος στη δοκιμασία – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση