in , ,

MasterChef: Ποια είναι η εισβολέας που μπαίνει σήμερα στο Μαστερσεφ; Κλάματα και χάος στη δοκιμασία – Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μεγάλη ένταση στην απαιτητική δοκιμασία του MasterChef 7. Απογοητευμένοι οι κριτές σχεδόν από όλα τα πιάτα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChef παρακολουθήσαμε μία δυνατή δοκιμασία ανάμεσα στους επίδοξους σεφ.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChefπαρακολουθήσαμε μία δυνατή δοκιμασία ανάμεσα στους επίδοξους σεφ. Απαιτητικό ήταν το Τεστ Δημιουργικότητας στο MasterChef 2023 και τα 20 πιάτα δεν άφησαν θετικές εντυπώσεις στους κριτές.

Ο Παύλος, απογοητευμένος από το πιάτο του, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα.

Νικήτας, Παύλος και Άρης ήταν οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν στον “τάκο”, έχοντας τις χειρότερες προσπάθειες και στο σημερινό επεισόδιο θα παλέψουν για τη θέση τους στον διαγωνισμό, συμμετέχοντας στη δοκιμασία Αντιγραφής.

Loading video

Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε πρώτη φορά να εισβάλει γυναίκα στο MasterChef 2023 και να διεκδικεί τη θέση ενός εκ των τριών υποψήφιων προς αποχώρηση, του Αριστοτέλη, του Παύλου και του Νικήτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Ελένη Χατζίδου στο Breakfast@Star, η νέα εισβολέας έρχεται από το MasterChef 5.

H ίδια είχε αφήσει το στίγμα της στον διαγωνισμό, όχι μόνο για τις μαγειρικές της επιδόσεις, αλλά και επειδή υπήρξε μήλον της έριδος για δύο άντρες, που τη διεκδίκησαν δυναμικά, αλλά δεν κατάφεραν να της «κλέψουν» την καρδιά.

Η παρουσίαστρια της πρωινής εκπομπής του Star αποκάλυψε ακόμα ότι αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη παίκτρια δοκιμάζει την τύχη της στο MasterChef, γεγονός που δείχνει πόσο θέλει να κατακτήσει τον τίτλο και το έπαθλο.

Ολα λοιπόν δείχνουν ότι η παίκτρια αυτή είναι η Μαρία Λασκαρίδου!

Τώρα μόνο μένει να δούμε αν θα καταφέρει να εκτοπίσει έναν από τους τρεις παίκτες και εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να ξαναμπεί στο σπίτι.

ΠΗΓΗ 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γράφτηκε για εκείνη αλλά είπε «όχι» στον Ρώμα: Αυτή η ηθοποιός απέρριψε τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη

ESCAPE QUIZ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 23