in ,

Ο Ντούειν Τζόνσον μόλις αποκάλυψε τη στολή του Black Adam

Με μία του ανάρτηση στο Instagram ο Ντουέιν Τζόνσον αποκάλυψε μέρος από τη στολή του αντί-ήρωα της DC, Black Adam – Πότε θα κάνει η ταινία πρεμιέρα στα σινεμά

Ντουέιν Τζόνσον (ή γνωστότερος και ως «The Rock») μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Black Adam, της νέας υπερηρωικής ταινίας των Warner Bros. και DC.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που ανήρτησε ο Τζόνσον στον λογαριασμό του στο Instagram, βλέπουμε την πλάτη του ηθοποιού και ένα μέρος από τη στολή του αντί-ήρωα, η οποία είναι καλυμμένη με διάφορα μοτίβα. Όπως μας πληροφορεί ο ίδιος ο Τζόνσον στη λεζάντα του, «δεν είναι η τυπική μυώδης στολή που συνηθίζουν να φορούν οι ήρωες της DC και της Marvel».

 

Για την ιστορία, ο Black Adam είναι ο supervillain του Shazam. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ζομ Κολέ-Σερά. Στο καστ συμμετέχει επίσης και ο Πιρς Μπρόσναν στον ρόλο του Dr. Fate.

Η ταινία Black Adam αναμένεται να κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουλίου 2022.

ΠΗΓΗ

 

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #17

Ο Άνθρωπος του Θεού: Ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άρης Σερβετάλης, τα θαύματα και η κατάρα στην ομάδα της Σεβίλλης