in , ,

«Η Ευρώπη αντεπιτίθεται» α λα… Star Wars – Η νέα ενημερωτική καμπάνια της Κομισιόν

Οι πολιτικές της Ευρώπης γίνονται ταινία με έμπνευση από το Star Wars! 

«Η Ευρώπη Αντεπιτίθεται» είναι η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Πρόκειται για την  πρώτη animated ταινία (κινουμένων σχεδίων) μικρού μήκους της καμπάνιας ΕUMEMES SEASON 2, μέσω της οποίας θα παρουσιάζονται τις πολιτικές της ΕΕ.

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με έναν ευφάνταστο τρόπο, προσκαλεί το κοινό να μάθει τον τρόπο αξιοποίησης των προτεραιοτήτων της Προέδρου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο πλαίσιο της ανάκαμψης.

Όπως υποστηρίζει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τα 750 δισ. ευρώ (#NewGenerationEU) που θα ενισχύσουν τον προϋπολογισμό της ΕΕ στην επόμενη 7-ετία και θα επενδυθούν στην πράσινη, βιώσιμη, κυκλική, ψηφιακή ευρωπαϊκή οικονομία είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο με άμεσες και έμμεσες θετικές επιδράσεις στις αγορές.

Η Ελλάδα – το μερίδιο της οποίας θα ξεπεράσει τα 30δισ. ευρώ – έχει τη χρυσή ευκαιρία να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί και συγχρόνως, να καταρτίσει ένα συνολικό και συνεκτικό επενδυτικό σχέδιο αναβάθμισης υποδομών, απλοποίησης διαδικασιών και προσέλκυσης άμεσων ξένων ιδιωτικών επενδύσεων προκειμένου να διαμορφώσει νέο αποτελεσματικό μοντέλο οικονομικής δραστηριότητας.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γιατί πιστεύουμε στα φαντάσματα – Ιστορίες «μεταφυσικής τρέλας»!

Quiz: Brunch Time #γιατίείχαμεκαιστοχωριόμας

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.