in , ,

H Warner Bros. τελειώνει τον Τζόνι Ντεπ από το «Fantastic Beasts 3»

Η Warner Bros ζήτησε την… παραίτηση του ηθοποιού από την τρίτη ταινία «Fantastic Beasts».

Τζόνι Ντεπ δεν θα συμμετέχει στην τρίτη ταινία «Fantastic Beasts», όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram σήμερα.

Ο διάσημος ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι η Warner Bros τού ζήτησε να αποσυρθεί από τo επόμενο κεφάλαιο του διάσημου κινηματογραφικού franchise. Ο Ντεπ σεβάστηκε το αίτημα του στούντιο -όπως έγραψε χαρακτηριστικά- και έτσι αποσύρεται από το κινηματογραφικό σύμπαν του Χάρι Πότερ. Προς μεγάλη λοιπόν θλίψη των θαυμαστών του, δεν πρόκειται να τον δούμε στον ρόλο του φοβερού και τρομερού μάγου Γκρίντελβαλντ.

Σημειώνεται ότι η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγα 24ωρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Για την ιστορία, το δικαστήριο δικαίωσε την βρετανική εφημερίδα Sun και την εταιρεία News Group Newspapers (NGN), που την εκδίδει, έπειτα από μήνυση που είχε ασκήσει ο Χολιγουντιανός σταρ για δημοσίευμα του Απριλίου του 2018 που τον χαρακτήριζε «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του).

Η Warner Bros. επιβεβαίωσε την απομάκρυνηση του Ντεπ από την επερχόμενη ταινία και ανέφερε ότι θα αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό. Στην ανακοίνωσή του το στούντιο ευχαριστεί τον Τζόνι Ντεπ και ανακοινώνει ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2022.

Στην ανακοίνωση του ο Ντεπ ανέφερε επίσης σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου «Θα ήθελα να το πω αυτό. Η σουρεαλιστική απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση. Είμαι αποφασισμένος και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη χρονική στιγμή.»

Παράλληλα, εκπρόσωπος της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, της συγγραφέως των βιβλίων Χάρι Πότερ και Fantastic Beasts δήλωσε ότι η ίδια δεν πρόκειται να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με την απομάκρυνση του Τζόνι Ντεπ από την ταινία εξηγώντας ότι αυτό αφορά το στούντιο της Warner Bros.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΒΑΣΙΛΗΣ VS ΝΑΤΑΣΑ

«Σάτυροι και Μαινάδες»: Lockdown με το πρώτο φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας