in , , ,

«Σάτυροι και Μαινάδες»: Lockdown με το πρώτο φεστιβάλ πορνό ταινιών της Αθήνας

Διαδικτυακά από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2020.

«Πορνογραφία είναι η αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου». Αλλά είναι όντως μόνο αυτό; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Το πορνό μπορεί να ενημερώσει, να διασκεδάσει και να εκπαιδεύσει. Μπορεί να διευρύνει θέματα όπως το φύλο, τη σεξουαλικότητα και την προσωπική ταυτότητα μας, μπορεί να ευαισθητοποιήσει, να είναι πολιτικό και φυσικά διασκεδαστικό! Και είναι αυτές οι «κάτι παραπάνω από απλό πορνό» ταινίες που μας ενδιαφέρουν στο φεστιβάλ αυτό, αναφέρουν οι διοργανωτές του «Σάτυροι και Μαινάδες 2020», του πρώτου φεστιβάλ πορνό της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου 2020.

Το 72 ωρών φεστιβάλ έρχεται κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown στην Ελλάδα, με πάνω από 90 ταινίες μικρού μήκους και μια μεγάλου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για θέαση από την πλατφόρμα PINKLABEL.TV,. Οι θεατές θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο των 10 ευρώ για να παρακολουθήσουν τις ταινίες μέχρι τις 19 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 25% των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τα δικαστικά έξοδα της οικογένειας του Ζακ/Zackie Oh.

Το φεστιβάλ ανοίγει η ταινία (W/HOLE) από την AORTA Films.

Τα τμήματα του Φεστιβάλ είναι τα εξής:

Πρόγραμμα Εραστές
Πρόγραμμα Ευφροσύνη
Πρόγραμμα Εταίραι
Πρόγραμμα Λυσιστράτη
Πρόγραμμα Σαπφώ
Πρόγραμμα Γανυμήδης
Πρόγραμμα Τειρεσίας και Πήγασος
Πρόγραμμα Φιλοκτήτης
Πρόγραμμα Φιλοξενία: Φεστιβάλ Πορνό Ταινιών της Βιέννης
Πρόγραμμα Πολιτικά
Πρόγραμμα Προμηθέας

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

H Warner Bros. τελειώνει τον Τζόνι Ντεπ από το «Fantastic Beasts 3»

Η Pixar σας μαθαίνει να ζωγραφίζετε τους ήρωες των ταινιών της

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.