in , ,

Star Wars: Ξεκινήστε από τώρα οικονομίες για το box set του Skywalker Saga

Οι εννέα βασικές ταινίες Star Wars θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο σε μια πολύ σπέσιαλ έκδοση.

Μη βιαστείτε να ξοδέψετε όλο το δώρο των Χριστουγέννων (αν και το πιο πιθανό είναι να το κάνατε ήδη μέσα στις πρώτες δύο μέρες…) αν είστε φαν του Star Wars γιατί τον Μάρτιο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα πολύ σπέσιαλ box set.

Οι εννέα ταινίες του Skywalker Saga (δηλαδή όλες οι ταινίες Star Wars εκτός του «Rogue One» και του «Solo») θα κυκλοφορήσουν σε 4K Ultra HD Blu-Ray, σε ένα κουτί που περιλαμβάνει 27 δίσκους. Το αμερικανικό κατάστημα Best Buy, εμφάνισε ήδη το προϊόν στην ιστοσελίδα του, και το κοστολογεί στα 250 δολάρια.

Adam Hlavac@adamhlavac

March 2020.

The Skywalker Saga comes to 4K UHD in one box set.

Προβολή εικόνας στο Twitter
Με απλά μαθηματικά (27/9=3) διαπιστώνουμε ότι για κάθε ταινία θα υπάρχουν 3 δίσκοι. Υποθέτουμε ότι ο ένας θα είναι η 4Κ έκδοση της ταινίας (για όσους τυχερούς έχουν τηλεοράσεις που υποστηρίζουν αυτή την ανάλυση), ο άλλος η κανονική Blu-Ray έκδοση, και ο τρίτος λογικά θα είναι γεμάτος με special features.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα τεράστιο, πολυτελές βιβλίο με artwork από τις εννέα ταινίες. Skywalker Saga είναι αυτό, αν ψάχνατε έναν λόγο να αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας σε 4Κ, δεν θα βρείτε καλύτερο.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μετά τον Baby Yoda έρχεται και ο… Baby Sonic

Γιατί το «The Clone Wars» είναι η χειρότερη Star Wars ταινία όλων των εποχών