in ,

Το νέο τρέιλερ της «Κατάρας» δεν θα σε αφήσει να κλείσεις μάτι

Περισσότερο φρικιαστικό το νέο τρέιλερ της τέταρτης ταινίας του τρομακτικού franchise.

Δέκα χρόνια μετά την τρίτη (αμερικανική) ταινία του τρομακτικού franchise, το οποίο γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα μας, το «The Grudge» («Η Κατάρα») επιστρέφει για να στοιχειώσει ξανά τη σκέψη και τις νύχτες μας… ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει.

Το νέο reboot βρίσκει στο σκηνοθετικό τιμόνι τον Νίκολας Πέσε ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τον Νίκολας Μπούχλερ. Η ιστορία είναι λίγο-πολύ η γνωστή.

Η ανατριχιαστική οντότητα με τα μακριά μαύρα μαλλιά και τον –αστείο για πολλούς- χαρακτηριστικό ήχο που βγάζει λίγο πριν εμφανιστεί μπροστά μας, στοιχειώνει ένα επαρχιακό σπίτι και κυνηγάει μια μητέρα με τον γιο της.

Στο καστ συναντάμε τους Αντρέα Ρίζμπορο, Μπέτι Γκίλπιν, Τζάκι Γουίβερ, Νταμιάν Μπισίρ και Λιν Σέι.

Θυμίζουμε ότι η «Κατάρα» («Ju On»), το αρχικό υποβλητικό θρίλερ του 2002 του Ιάπωνα σκηνοθέτη Τακάσι Σιμίζου μέχρι τώρα έχει γνωρίσει τρία αμερικάνικα remake το 2004, το 2006 και το 2009.

Το τέταρτο σίκουελ θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες στις 3 Ιανουαρίου 2020 και το νέο -και περισσότερο φρικιαστικό- τρίλεπτο τρέιλερ έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή μας.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Η φωτογραφία της χρονιάς: Δύο ποντίκια παίζουν μπουνιές στο μετρό του Λονδίνου

Τα φυτά βγάζουν υπερηχητικά «ουρλιαχτά» όταν στρεσάρονται