in , ,

Είναι επίσημο: Το «Joker» θα αποκτήσει σίκουελ!

Τοντ Φίλιπς και Χοακίν Φίνιξ αναμένεται να επιστρέψουν στη δεύτερη ταινία Joker.

Η επιθυμία του κινηματογραφόφιλου κοινού παγκοσμίως μόλις έγινε πραγματικότητα! Σύμφωνα με πηγές του The Hollywood Reporter το Joker, αποκτά σίκουελ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο σκηνοθέτης της ταινίας Τοντ Φίλιπς, όσο και ο Χοακίν Φίνιξ φέρεται να έχουν ήδη υπογράψει για τη δεύτερη ταινία.

Η απόφαση πάρθηκε οριστικά μετά το νέο ρεκόρ που σημείωσε το φιλμ, σπάζοντας το φράγμα του 1 δισ. σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office. Έτσι κατάφερε να γίνει η κορυφαία σε εισπράξεις ταινία με δείκτη καταλληλόλητας R (απαγορεύεται για τους θεατές κάτω των 17 ετών που δεν συνοδεύονται).

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter ο Τοντ Φίλιπς εκτός από τη σκηνοθεσία θα υπογράψει και το σενάριο μαζί με τον Σκοτ Σίλβερ όπως συνέβη και στην ταινία-φαινόμενο της χρονιάς. Άλλωστε δεν χρειάζεται να αλλάξεις μια τόσο επιτυχημένη συνταγή.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Χοακίν Φίνιξ είχε μιλήσει ανοιχτά αναφέροντας ότι επιθυμεί να δει μια δεύτερη ταινία Joker. Παράλληλα είχε αποκαλύψει ότι με τον Φίλιπς συζητούν από πολύ νωρίς για το τί άλλο μπορούν να κάνουν με τον αντι-ήρωα της DC. Όσο για ένα επικείμενο σίκουελ είχε σημειώσει « Εξαρτάται. Υπάρχει ο κίνδυνος να σε θεωρήσουν ως στερεότυπο σε ένα ρόλο. Κι αυτό είναι κουραστικό. Παύεις να έχεις κίνητρο, να σ’ ενδιαφέρει. Μέρος της ομορφιάς του ρόλου για μένα ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία προσδοκία. Δεν υπέγραψα για να κάνω περισσότερες ταινίες. Ήταν μια κι έξω. Δεν θα έκανα ένα σίκουελ μόνο και μόνο επειδή η πρώτη ταινία ήταν επιτυχημένη. Αυτό είναι γελοίο». Ωστόσο πρόσθεσε πως «Θα εξαρτηθεί αν το σενάριο είναι εξίσου ενδιαφέρον. Δεν μπορεί να το κάνει κανείς μόνο για τα χρήματα».

Παράλληλα είχε παραδεχτεί ότι από τη δεύτερη κιόλας εβδομάδα των γυρισμάτων είχε πει στον Φίλιπς «Τοντ, μπορούμε να κάνουμε άλλες δυο-τρεις ταινίες; Αυτό το πράγμα έχει τόσα πολλά να πει ακόμα. Φαίνεται ατελείωτο. Είναι ατελείωτες οι δυνατότητες του που μπορείς να πας με τον χαρακτήρα του Φλεκ».

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει ότι δεν τον ενδιέφερε να παρουσιάσουν έναν κλόουν κακοποιό απλά για να κάνουν ένα σίκουελ. «Μας ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει πιο βαθιά. Αν μπορέσουμε να το ξαναπιάσουμε, θα έχει ενδιαφέρον». Διευκρίνισε όμως, ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο εάν στην ταινία επέστρεφε τόσο ο ίδιος όσο και ο Φοίνιξ.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Φίλιπς βρίσκεται σε συνομιλίες προκειμένου να αναλάβει και σειρά από origin stories άλλων χαρακτήρων της DC.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Γκαλ Γκαντότ και Μπεν Άφλεκ θέλουν να δουν το αρχικό «Justice League», το ορθόδοξο

«The Irishman»: Το νέο και τελικό τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας