in , ,

Γκαλ Γκαντότ και Μπεν Άφλεκ θέλουν να δουν το αρχικό «Justice League», το ορθόδοξο

Μπήκαν στο χορό των υποστηρικτών της εκδοχής που γύρισε ο Ζακ Σνάιντερ πριν εγκαταλείψει την παραγωγή.

Ποιος θα περίμενε ότι δύο χρόνια μετά, θα συζητάγαμε ακόμη για την ταινία «Justice League» που έβαλε ταφόπλακα στο ενοποιημένο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, και την υποχρέωσε να δώσει ευκαιρία σε μεμονωμένες, πιο τολμηρές ταινίες όπως το «Joker» ή ο νέος Μπάτμαν με τον Ρόμπερτ Πάτινσον (και πολύ καλά έκανε).

Η ταινία, παρά τα 658 εκατομμύρια που συγκέντρωσε σε παγκόσμιες εισπράξεις θεωρήθηκε αποτυχημένη, ενώ τα σχόλια από κοινό και κριτικούς δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Υπάρχει ωστόσο ένας «θρύλος» γύρω από αυτή, που έχει να κάνει με την εκδοχή της ταινίας που γύρισε ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει την παραγωγή όταν έφυγε από τη ζωή η 20χρονη κόρη του.

Αν και η ταινία ήταν σχεδόν ολοκληρωμένη, το στούντιο προσέλαβε τον σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Avengers» Τζος Γουίντον για να δώσει κάτι από την πετυχημένη συνταγή της Marvel στο πρότζεκτ και εκείνος «πείραξε» το σενάριο και έκανε δύο μήνες συμπληρωματικών.

Στα δύο χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, ο σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ και ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα (ο Aquaman της ταινίας) υποστήριξαν ότι είδαν την εκδοχή του Σνάιντερ (που διαρκεί… 3,5 ώρες) και ότι είναι καταπληκτική. Ε, δεν ήθελαν και πολύ οι φαν για να κάνουν viral το αίτημα προβολής του Snyder Cut, και τις τελευταίες ημέρες μπήκαν στο χορό η… Wonder Woman, ο Cyborg και ο Μπάτμαν.

Η Γκαλ Γκαντότ πόσταρε την παραπάνω φωτογραφία με το hashtag #ReleaseTheSnyderCut, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ρέι Φίσερ που υποδύθηκε τον Cyborg (ο οποίος, αν πετύχαινε το «Justice League» θα αποκτούσε και δική του ταινία κάποια στιγμή, κάτι που τώρα μοιάζει απίθανο).

Τους μιμήθηκε και ο Μπεν Άφλεκ, αλλά παρέλειψε να βάλει κι εκείνος μια ασπρόμαυρη, ατμοσφαιρική φωτογραφία του.

 

 

Πάντως, δεν φαίνεται να είναι στα σχέδια της Warner Bros. να κυκλοφορήσει ξανά το «Justice League», ειδικά τώρα που το «Joker» σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και περιμένει να μαζέψει όσες περισσότερες υποψηφιότητες για Όσκαρ μπορεί. Όταν όμως τα αφεντικά συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν με μια έτοιμη ταινία να συγκεντρώσουν μερικές ακόμη εκατοντάδες εκατομμυρίων, να είστε σίγουροι ότι θα δούμε το «Justice League: The Snyder Cut».

 

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Διαγωνισμός!!Φωτογράφισε και κέρδισε!!!

Είναι επίσημο: Το «Joker» θα αποκτήσει σίκουελ!