in , ,

Η σειρά τρόμου του Netflix που συνιστά ανεπιφύλακτα ο Στίβεν Κινγκ

Θεωρεί ότι έχει κάτι από «Stranger Things» και από… τον ίδιο.

Είχαμε ακούσει καλά λόγια για τη γαλλική σειρά τρόμου «Marianne» στο Netflix, αλλά μετά από το τελευταίο tweet του Στίβεν Κινγκ θα πρέπει να κάνουμε επειγόντως χώρο στο πρόγραμμά μας για να τη δούμε.

«Αν είστε από αυτά τα αρρωστάκια – όπως εγώ – που τους αρέσει να τρομάζουνε, το “Marianne” (Netflix) την κάνει τη δουλειά. Υπάρχουν ίχνη χιούμορ που του δίνουν ένα vibe από “Stranger Things”. Και επίσης έχει (το λέω με κάθε μετριοφροσύνη) ένα vibe Στίβεν Κινγκ» έγραψε ο μετρ των ιστοριών τρόμου.

Μετά από αυτό, δεν έχουμε παρά να δούμε τη σειρά των 8 επεισοδίων που έχει πρωταγωνίστρια μια συγγραφέα ιστοριών τρόμου, την Εμά Λαρσιμόν, η οποία αποφασίζει ότι θα σταματήσει να γράφει και επιστρέφει στη γενέτειρά της, το Ελντέν, μια μικρή πόλη της Γαλλίας. Εκεί ανακαλύπτει «ότι το εφιαλτικό πνεύμα των ονείρων της καταδυναστεύει τον πραγματικό κόσμο», όπως αναφέρει η περιγραφή που δίνει το Netflix.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz Γενικών Γνωσεων #6

Αυτός είναι ο λόγος που στα κόμικς «The Walking Dead» πέθανε ο Ρικ Γκράιμς