in , ,

Αυτός είναι ο λόγος που στα κόμικς «The Walking Dead» πέθανε ο Ρικ Γκράιμς

Τον εξηγεί ο δημιουργός τους, Ρόμπερτ Κέρκμαν.

Ο θάνατος του βασικού ήρωα των κόμικς «The Walking Dead» (πάνω στα οποία βασίστηκε κάπως… χαλαρά η γνωστή σειρά) Ρικ Γκράιμς τον περασμένο Ιούνιο, στο τεύχος 192, σόκαρε τους αναγνώστες. Ένα μήνα μετά, κυκλοφόρησε και το τελευταίο τεύχος κλείνοντας οριστικά την επική ιστορία που είχε αρχίσει πριν από 16 χρόνια.

Μιλώντας στην επίσημη πρεμιέρα της 10ης σεζόν της σειράς (στην οποία ο Ρικ ζει αλλά έχει βγει εκτός ιστορίας και ο ηθοποιός Άντριου Λίνκολν θα τον υποδυθεί ξανά σε τρεις τηλεταινίες), ο δημιουργός των κόμικς Ρόμπερτ Κέρκμαν είχε να πει εξής για το τέλος του ήρωα: «Ο Ρικ Γκράιμς “έφτιαξε” τον κόσμο σε τέτοιο σημείο που ένιωθε αρκετά ασφαλής, έτσι έπεσε νεκρός από τα χέρια του πιο αδύναμου χαρακτήρα στο κόμικ. Είναι η αποτύπωσης της εξαιρετικής δουλειάς που έκανε. Σε κανένα άλλο σημείο του κόμικ δεν θα είχε πεθάνει με τέτοιο τρόπο. Ήταν μόνο στο τέλος που κατάφερε επιτέλους να χαλαρώσει». 

Θυμίζουμε ότι στα κόμικς τον Ρικ Γκράιμς πυροβόλησε στο κρεβάτι ο νεαρός Σεμπάστιαν Μίλτον, γιος της πρώην αρχηγού της Κοινοπολιτείας Πάμελα Μίλτον, επειδή η μητέρα του είχε χάσει την εξουσία της. Το επόμενο πρωί τον βρήκε ο γιος του, Καρλ (που στα κόμικς έμεινε ζωντανός μέχρι τέλους, αντίθετα με τη σειρά), αλλαγμένο σε ζόμπι και αναγκάστηκε να τον σκοτώσει.

Όσο για τα νέα επεισόδια του «The Walking Dead», θα κάνουν πρεμιέρα στις ΗΠΑ την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Από την επόμενη ημέρα θα τα βλέπουμε και στην Ελλάδα, όπως πάντα από το Fox Greece (διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision).

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η σειρά τρόμου του Netflix που συνιστά ανεπιφύλακτα ο Στίβεν Κινγκ

Hint.1