in ,

Εσείς θα γιορτάσετε τη σημερινή «Ημέρα Ράμπο»;

Ημέρα Ράμπο είναι η 18η Σεπτεμβρίου στην Αμερική προς τιμή της πρεμιέρας του «Last Blood».

Ημέρα Ράμπο έχει ανακηρυχτεί η σημερινή -18η Σεπτεμβρίου- στην Αμερική. Το κοινό και οι φαν του Σιλβέστερ Σταλόνε ζουν και αναπνέουν σε ρυθμούς Τζον Ράμπο, καθώς την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στους αμερικανούς κινηματογράφους κάνει πρεμιέρα το «Last Blood», η πέμπτη και τελευταία συνέχεια της σειράς ταινιών «Ράμπο».

Τριάντα επτά χρόνια μετά το «Πρώτο Αίμα» («First Blood»), ο Τζον Ράμπο παραμένει είδωλο της ποπ κουλτούρας και του σινεμά. Έτσι, η σημερινή Ημέρα Ράμπο αποτελεί μια γιορτή με σκοπό να τιμήσει τον εμβληματικό κινηματογραφικό ήρωα και έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που -μαζί με τον Ρόκι- ανέδειξαν τον Σταλόνε.

Παράλληλα, η σειρά ταινιών «Ράμπο» αποτελούν ένα από τα πιο θρυλικά franchise δράσης στην ιστορία του σινεμά.

 

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της σημερινής ημέρας θα συμμετέχει το Λος Άντζελες, η πόλη Bowie στην Αριζόνα και πατρίδα του Τζον Ράμπο, όπως και η Νέα Υόρκη όπου συντελεστές και καστ θα βρεθούν στο AMC της Lincoln Square για την πρεμιέρα του φιλμ.

Επίσης η αλυσίδα σινεμά Alamo Drafthouse το Σαββατοκύριακο θα κάνει έναν μαραθώνιο προβολής ταινιών Ράμπο, ενώ οι φαν των ταινιών θα μπορούν να λάβουν μέρος στο The World’s Challenge Greatest Rambo Fan, στέλνοντας τα βίντεό τους και κερδίζοντας δώρα.

Η ταινία στη χώρα μας θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι έχει να μας πει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για τη νέα «Game of Thrones» σειρά;

Ο Πένιγουάιζ θέλει να μας στοιχειώσει για τα καλά – έρχεται το «It Chapter 3»;