in , ,

Ο Πένιγουάιζ θέλει να μας στοιχειώσει για τα καλά – έρχεται το «It Chapter 3»;

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ αποκαλύπτει πως γίνονται συζητήσεις για τρίτη ταινία «It».

H τεράστια εισπρακτική επιτυχία και της δεύτερης ταινίας «It» έχει κάνει τους συντελεστές να συζητούν ήδη και για μια τρίτη συνέχεια.

Την αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξή του ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ που υποδύεται το σατανικό κλόουν, Πένιγουάιζ.

Παρά το γεγονός ότι με τη δεύτερη ταινία ολοκληρώνεται η ιστορία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, ο Σουηδός ηθοποιός αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις για μια τρίτη συνέχεια -ή prequel που θα εξερευνά την ιστορία του Πένιγουάιζ, σημειώνουμε εμείς.

«Με τον (σκηνοθέτη) Άντι (Μουσκιέτι) συζητάμε ιδέες για το πώς θα μπορούσε να είναι μια τρίτη ταινία», εξήγησε ο Σουηδός προσθέτοντας: «οι δυο πρώτες ιστορίες είναι πάνω στο βιβλίο και το σίκουελ αποτελούσε το τέλος της ιστορίας. Έτσι θα μπορούσαμε να κάναμε κάτι εκτός του βιβλίου. Υπάρχουν ορισμένες ιδέες που επεξεργαζόμαστε», δήλωσε ο Σκάρσγκαρντ στο Arrow in the Head.

«Αισθάνομαι πως έκανα ό,τι μπορούσα με την ενσάρκωση του Πένιγουάιζ έτσι όπως τον ξέρουμε μέσα από το βιβλίο. Πιστεύω λοιπόν ότι θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα. Χωρίς να αποκαλύψω περισσότερα, λέω μόνο ότι υπάρχει μια ιστορία με την οποία έχουμε ενθουσιαστεί, άλλα είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε περισσότερα. Θα δούμε, θα δούμε», κατέληξε ο Σκάρσγκαρντ.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εσείς θα γιορτάσετε τη σημερινή «Ημέρα Ράμπο»;

Χρήστες του Facebook φλέρταραν γυμνή γυναίκα σε πίνακα του 19ου αιώνα (pic)