in ,

Τι έχει να μας πει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για τη νέα «Game of Thrones» σειρά;

Ο συγγραφέας των βιβλίων του «Game of Thrones» ξεκαθαρίζει τις φήμες.

Η είδηση για ένα ακόμη spin-off του «Game of Thrones» που πήρε το πράσινο φως από το HBO έκανε το γύρο του κόσμου προ ημερών. Ο συγγραφέας των βιβλίων στα οποία βασίζεται τόσο η πρωτότυπη σειρά όσο και αυτές που θα ακολουθήσουν, Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, έγραψε στο blog του κάποιες πληροφορίες εκ των έσω που βάζουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Ο Μάρτιν αρχίζει με το πρώτο spin-off, αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «The Long Night» αλλά γυρίστηκε με τον προσωρινό τίτλο «Bloodmoon», και μας λέει ότι βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και περιμένει να του δείξουν ένα πρώτο δείγμα σύντομα. Προσθέτει, μάλιστα, ότι «τον περασμένο μήνα στο Μπέλφαστ με ξενάγησαν σε κάποια από τα σκηνικά και ήταν εντυπωσιακά».

Ωστόσο o Μάρτιν ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο όσον αφορά την έγκριση από το HBO. «Θέλω να τονίσω ότι το “βρίσκεται κοντά σε παραγγελία για πιλότο” ΔΕΝ είναι το ίδιο με το “πήρε παραγγελία για πιλότο”. Μακάρι να ήταν. Είναι ενθαρρυντικό, είναι συναρπαστικό, αλλά μην αγοράσετε από τώρα καινούργιο καναπέ. Όταν το HBO μας δώσει την παραγγελία του πιλότου, θα με ακούσετε να το φωνάζω από τις ταράτσες. Αν παραγγείλει ολόκληρη τη σειρά, θα φωνάζω ακόμη πιο δυνατά. Αλλά θα δούμε. Όλα τα σημάδια είναι θετικά, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί».

Πάμε τώρα στο νέο spin-off, που βασίζεται στο βιβλίο του «Φωτιά και Αίμα». Αυτό έχει τελικό τίτλο, αλλά δεν μπορεί να μας τον αποκαλύψει. Μας λέει όμως ότι «δεν είναι ο προφανής τίτλος». Επιβεβαιώνει ότι θα υπάρχουν δράκοι στη σειρά, και αποκαλεί το σενάριο «καταπληκτικό, πρώτης τάξης, συναρπαστικό».

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα 5 μεγαλύτερα trends της εποχής μας

Εσείς θα γιορτάσετε τη σημερινή «Ημέρα Ράμπο»;