in ,

Ρωσία: Εναλλακτικό γυναικείο πρωτάθλημα με… σφαλιάρες στα οπίσθια (vid&pics)

Οι γυναίκες στη Ρωσία συναγωνίζονται σε ένα νέο τουρνουά με… χαστούκια στα οπίσθια, ακολουθώντας την εντυπωσιακή άνοδο των αντίστοιχων διαγωνισμών για τους άνδρες.

Τον Μάρτιο, το «Πρωτάθλημα χαστουκίσματος ανδρών» στη Σιβηρία έγινε viral σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς τα χαστούκια στο πρόσωπο, που προκάλεσαν σε πολλούς διαγωνιζόμενους διάσειση, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των αθλητών αλλά και του διάσημου podcastaster Joe Rogan.

Η νέα γυναικεία παραλλαγή – «The Booty Slapping Championships» ( Πρωτάθλημα χτυπήματος οπίσθιων) -διεξήχθη στο Yashankin στη Σιβηρία.

Οι συμμετέχουσες προσπαθούν να χτυπήσουν τα οπίσθια της άλλης τόσο δυνατά ώστε να αναγκάσουν την αντίπαλό τους να προχωρήσει προς τα εμπρός. Σαφώς πολύ λιγότερο βάναυσο από το χαστούκι στο πρόσωπο που απαιτεί το ανδρικό πρωτάθλημα.

Πολλές από τις γυναίκες που συμμετείχαν ήταν μοντέλα με εξαιρετική φυσική κατάσταση, τα οποία ξοδεύουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους για την σμίλευση των γλουτών τους όπως ανέφερε το RT.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πώς καταλαβαίνεις αν πρέπει να εμπιστεύεσαι κάποιον;

Νόμιζε ότι αγόρασε φθηνά ένα σπίτι και τελικά πήρε μία λωρίδα γκαζόν! (pics)