in ,

Τριανταπεντάχρονος είχε στύση για 9 μέρες και πήγε… νοσοκομείο

Χρειάστηκαν περισσότεροι από 12 μήνες ώστε ο 35χρονος να επανέλθει πλήρως.

Χρειάστηκαν περισσότεροι από 12 μήνες ώστε ο 35χρονος να επανέλθει πλήρως.

Στύση για 9 συνεχείς ημέρες είχε ένα 35χρονος Βρετανός άνδρας, όταν κατά τη διάρκεια ατυχήματος έπεσε με τη μοτοσικλέτα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα γεννητικά του όργανα.

Παραδόξως, δεν πόναγε καθόλου και περπάταγε περήφανος με μια κολοσσιαία στύση κλάσης 4, που είναι και η ανώτερη στην σχετική ιατρική κλίμακα.

Το μόνο που ένιωθε ο 35χρονος ήταν μια μικρή δυσφορία στη βάδιση και γι’ αυτό αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις περισσότερο από μια βδομάδα μετά το «ατύχημα».

Οι γιατροί του είπαν πως έχει υποστεί αιμάτωμα περινέου, την περιοχή μεταξύ του πρωκτού και των όρχων, που προκάλεσε τη συνεχή ροή αίματος στα γεννητικά του όργανα.

Το αίμα εγκλωβιζόταν και δε μπορούσε να διαφύγει κι έπρεπε να απομακρυνθεί με ειδική επέμβαση για να μην προκληθεί μόνιμη στυτική δυσλειτουργία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του 35χρονου ήταν τόσο σπάνια όσον αφορά το επίπεδο στύσης που επιτεύχθηκε, ώστε να συμπεριληφθεί στην ιατρική επιθεώρηση Ουρολογίας «Case Reports in Urology».

Στο 60% των ανάλογων περιπτώσεων το φαινόμενο της στύσης θεραπεύεται από μόνο του, στην περίπτωση όμως του 35χρονου αποφασίστηκε η επεμβατική θεραπεία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως χρειάστηκαν περισσότεροι από 12 μήνες ώστε ο 35χρονος να επανέλθει πλήρως σε Κ.Σ.

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.20 (JUNE 2019)

Γαλλία: Αναβλήθηκε η δίκη του κόκορα που… κατηγορείται ότι λαλεί πολύ νωρίς!